MICHELLE APARTMAN - Hořovičky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zrekonstruovaný Michelle apartmán se nachází v obci Hořovičky, v okrese Rakovník. Ideální polohu mezi Křivoklátskem a Jesenicemi ocení zejména cyklisté, přímo před ubytováním začíná jedna z mnoha cyklostezek. Až 3 auta zaparkujete pohodlně u domu. Kola Vám bezpečně uložíme v uzamykatelné místnosti v areálu objektu. V zahradě Vás potěší terasa s posezením a slunečníkem, klidně využijte i gril a užijte si příjemnou večerní grilovačku. Šipky si můžete zahrát i v zahradě. Pokud přijedete z cyklovýletu nebo turistiky hladoví, rádi Vám za příplatek připravíme chutný domácí oběd či večeři. Stačí nám jen říct.
Autobusová zastávka stojí hned před domem, výhodou je tedy snadná dostupnost do města a okolních vesnic. Autobusem se dostanete i k mnoha jiným atraktivním místům pro sport a turistiku. Milovníci přírody a houbaření si vychutnají procházky v nedalekém lese. Celá oblast Křivoklátsko i Jesenice je protkaná krásnými cyklostezkami vhodnými pro děti i dospělé. Za návštěvu stojí například Hrad Křivoklát, Hrad Krakovec, Rozhledna Tobiášův vrch, Rozhledna Kryry, Zřícenina hradu Petršpurk, Zámek Lick i Zámek svrchního i spodního. V létě oceníte AQUAPARK Rakovník, Koupaliště Krásný Dvůr nebo Koupaliště Žatec.

MICHELLE APARTMAN ubytování v apartmánu

Celoročně Vás ubytujeme s kapacitou maximálně 5 osob. Apartmán se nachází v přízemí rodinného domu. Majitelé obývají vrchní patro, jsou Vám tak kdykoliv k dispozici. Hned při vstupu oceníte prostornou obývací část s jídelním posezením. Součástí místnosti je kuchyňský kout vybavený elektrickým sporákem a troubou, mikrovlnou troubou, rychlovarnou konvicí a chladničkou. Najdete zde i dvě samostatná lůžka a elektrické šipky. Apartmán nabízí jednu ložnici s manželskou postelí a přistýlkou pro jednu osobu formou rozkládací postele, velkou skříň i pracovní stůl. V ložnici si klidně pusťte televizi s internetovým připojením a bohatým balíčkem televizních programů. Využijte možnost přehrávání až 7 dní zpět. Součástí ubytování je koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Na vyžádání poskytneme žehličku a fén. Bezplatné WIFI připojení je k dispozici v celém objektu i areálu.

Rezervovat ubytování v MICHELLE APARTMAN - Hořovičky

Nejbližší ubytování Hořovičky a okolí

Ubytování Hořovičky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah