PENZION RELAX - Svojetín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Relax nabízí ubytování v obci Svojetín.

Penzion Relax má celkovou kapacitu 15 lůžek v pokojích s vlastním nebo společným sociálním zařízením. V objektu se nachází venkovní bazén, stolní tenis, trampolína, boxovací pytel, víceůčelové hřiště a vířivá vana, která je za poplatek. K dispozici je i venkovní posezení s možností grilování. Bezproblémové parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma. Ubytování s domácím mazlíčkem po domluvě, za poplatek. Součástí penzionu je i společenská místnost, po dohodě je možno pronajmout celý objekt, např. ke kurzům nebo komerčním účelům.

PENZION RELAX ubytování v pensionu

Penzion nabízí ubytování o celkové kapacitě 15 lůžek. K dispozici je jeden jednolůžkový a dva dvoulůžkové pokoje se společným sociálním zařízením a dále dva dvoulůžkové a dva třílůžkové pokoje, které mají vlastní sociální zařízení. Na každém pokoji je TV a internet.

Gastronomie

Snídani je možno objednat za cenu 200 Kč. Zhruba 1000 m od penzionu se nachází restaurace.

Okolí pensionu a Svojetín

Penzion leží v obci Svojetín, Asi dva kilometry jihozápadně od Svojetína se nachází tvrziště Dub, které je chráněné jako kulturní památka. V okolí je několik cyklistických a turistických tras. Navštívit můžete také zříceninu hradu Pravda (9 km) nebo rozhlednu Tobiášův Vrch (11 km).

Rezervovat ubytování v PENZION RELAX - Svojetín

Nejbližší ubytování Svojetín a okolí

Ubytování Svojetín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah