PENSION BERTEN STRAŠICE

Více o pensionu

Popis ubytování

​Rodinný pension Berten Strašnice leží na okraji malebné vísky jménem Strašice, která se nachází v brdské podhůří přímo na okraji CHKO Brdy.

​Rodinný pension Berten Strašice leží na okraji malebné vísky jménem Strašice, která se nachází v brdské podhůří přímo na okraji CHKO Brdy. Krásy Brd potěší nejedno oko, ovšem na své si přijdou hlavně cyklisté, turisté, houbaři a všichni milovníci přírody. Náš pension je speciálně zaměřen na cyklisty, kteří zde naleznou ideální zázemí nejen pro svá kola. Pro naše ubytované hosty po domluvě rádi připravíme snídaně i večeře. Všem hostům je k dispozici salónek s možností posezení u krbu a venkovní terasa v zahradě s ohništěm.

PENSION BERTEN STRAŠICE ubytování v pensionu

Náš pension nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích hotelového typu. Celková ubytovací kapacita je 11 lůžek v 5 pokojích. Vybavení pokojů vám poslouží jak na pracovní cestě, tak na dovolené s přáteli. Všechny pokoje jsou vybaveny novým nábytkem, vlastní koupelnou, LCD televizí a WiFi připojením. Snídaně podáváme po osobní domluvě, zpravidla mezi 8 a 10 hodinou.

Rezervovat ubytování v PENSION BERTEN STRAŠICE

Nejbližší ubytování Strašice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah