UBYTOVÁNÍ NAD POTOKEM - Hejtmánkovice

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování nad Potokem nabízí ubytování v krásné lokalitě, nedaleko Broumovských stěn, na okraji obce Hejtmánkovice, asi 800m od centra Broumova. V okolí je Klášter Broumov, Teplicko-adršpašské skály, skalní bludiště Ostaš, AQA Land Meziměstí. Turistika, cykloturistika, koupaliště, horolezecká stěna, fitness centrum, bowling, kulturní akce.
Celoroční ubytování pro maximálně 7 osob ve dvou pokojích. 1. pokoj pro 2 osoby, 2. pokoj pro maximálně 5 osob. V každém pokoji je vybavená kuchyňská linka, lednička, mikrovlnka, varná konvice, elektrický vařič. V ceně jsou zahrnuty ručníky, povlečení, energie a rekreační poplatek.

Okolí apartmánu a Hejtmánkovice

Ubytování v soukromí na okraji města Broumov v překrásné krajině. S možností pěší turistiky, cyklistiky, lyžování, koupání, wellness, horolezectví. V historickém centru ve vzdálenosti asi 800m se nachází klášterní komplex s kavárnou a restaurací. V nedalekém okolí můžete navštívit Adršpašsko-teplické skály, Soví hory, bludiště Ostaš, chatu Hvězda, dřevěný kostelík a mnoho dalších turistických zajímavostí.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ NAD POTOKEM - Hejtmánkovice

Nejbližší ubytování Hejtmánkovice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah