KLÁŠTER BROUMOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ubytovací zařízení Dům hostů - hostel se nachází přímo v objektu národní kulturní památky Klášter Broumov. Pokoje vzniklé rekonstrukcí původních mnišských cel s důrazem na zachování maximální autenticity všech prostor se nacházejí v části kláštera, která v letech 2014-2015 prošla citlivou rekonstrukcí. K dispozici jsou 2 a 4 lůžkové pokoje

Dům hostů je součástí NKP Klášter Broumov, který se nachází v klidné části města Broumov v bezprostřední blízkosti centrálního náměstí. Areál kláštera je obklopen rozsáhlou klášterní zahradou, která prošla velkolepou rekonstrukcí s návratem do své původní podoby. Zahrada, ve které se nachází mimo jiné i Galerie Dům, původní dřevěný kuželník, společenský sál Dřevník a další zajímavosti, je hostům plně k dispozici.

Kapacita Domu hostů je 70 lůžek ve 22 pokojích. Pokoje jsou buď 4-lůžkové, vybavené 2 palandami a nebo 2-lůžkové. Všechny pokoje jsou vybaveny umyvadly a připojením na internet. Moderně vybavená sociální zařízení jsou umístěna v minimální vzdálenosti od pokojů. Hostům je k dispozici velký počet společných prostor, které lze využít jako učebny či studovny.

Pokoje jsou vybaveny masivním dřevěným nábytkem od tradičních českých výrobců

KLÁŠTER BROUMOV ubytování v hotelu

Nabídka Domu hostů se skládá z 9 dvoulůžkových pokojů, 12 čtyřlůžkových pokojů, 1 pokoje osmilůžkového a turistické ubytovny s 24 lůžky. Každý pokoj je vybaven 2 jednůžky či palandami, hostů je k dispozici umyvadlo s teplou a studenou vodou, šatní skříň, stůl, židle. Na každé chodbě vedoucí k jednotlivým pokojů jsou umístěny 4 studijní místnosti vybavené knihami, připojením k internetu, tiskárnou. Oddělená sociální zařízení se nacházejí na hlavní chodbě a jsou umístěna v krásných zrekonstruovaných prostorách s výhledem do klášterní zahrady. Celý ubytovací prostor je dostupný ze slavnostního nádvoří kláštera pomocí výtahu, takže je dostupný i návštěvníkům s omezenou pohyblivostí.

Gastronomie

V areálu kláštera se nachází vyhlášená kavárna Café Dientzenhofer, která nabízí čerstvou kávu upraženou přímo dle požadavků pražírnou Volk, zákusky vyráběné chráněnou dílnou Pferda a širokým sortimentem místních specialit od medu přes ovčí sýry až po bio maso z okolních chovů.

V areálu naleznete také stylovou restauraci U Tří růží, s jedinečným konceptem baroque, která nabízí svým návštěvníkům gastronomické zážitky s využitím regionálních potravin od místních pěstitelů a chovatelů.

Rezervovat ubytování v KLÁŠTER BROUMOV

Nejbližší ubytování v Broumově a okolí

Ubytování Broumov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah