ZAHRADNÍ PENZION - Znojmo

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Zahradní Penzion nabízí ubytování se zahradou a terasou.

​Zahradní penzion se nachází na Cínové hoře, která je okrajovou součástí historického města Znojma. Jen necelé 2 kilometry jste vzdáleni od středu města a přesto už obklopeni přírodou. Právě proto je tento penzion vyhledávaný hlavně příznivci přírody, turistiky a především cykloturistiky. Penzion je malý s domácí atmosférou a jistě zde také oceníte respektování soukromí. Váš klidný pobyt zajišťuje jeden z nejmodernějších bezpečnostních systémů.
KUCHYŇKA S JÍDELNOU - provizorní kuchyňka s maximálním využitím, je vhodná pro snídaně a lehké večeře. S vybavením - pečící trouba na přípravu čerstvého pečiva, lednice s mrazícím pultem, mikrovlná trouba, toustovač, varná konvice. Pro milovníky kávy je zde espresso - plnoautomatický kávovar. Káva, stejně jako med z vlastních včelstev majitelky, je pro hosty zahradního penzionu v ceně pobytu.

ZAHRADNÍ PENZION ubytování v pensionu

​Apartmán je určen jenom pro jednu skupinu, nezaleží na to, jestli přijedete dva nebo Vás bude sedm, apartmán budete mít jen pro sebe, včetně vlastního sociálního zařízení. Ve výjmečných případech, kdy s tím všichni souhlasí, je možné ubytovat i několik samostatných skupin.
Vyspíte se ve dvou klimatizovaných ložnicích, v jedné se nachází manželská postel, ve druhé manželská postel a přistýlka na rozkládací posteli. Ve třetí ložnici jsou dvě přistýlky na rozkládací posteli. Společný čas strávíte v útulné obývací místnosti, kde si posedíte na pohodlné pohovce a zahrajete společenské hry. Místnost je propojená s provizorním kuchyňským koutem, kde použijete mikrovlnnou troubu, myčku nádobí, toustovač, rychlovarnou konvici, ledničku, mrazničku a plně automatický kávovar. Kuchyňský kout je určen k přípravě snídaně. Velmi příjemným bonusem je, že kávu máte v ceně pobytu. Pro Vaše pohodlí je ještě připravena prostorná koupelna se sprchovým koutem, toaletou, fénem, sušákem na prádlo a pračkou.
Čas ven strávíte na krásné prostorné terase s výhledem do zahrady. Ať už si na ní plánujete vychutnat ranní kávičku nebo večerní sklenici vína, ticho okolí Vás přenese do nové dimenze, kde si chutě o to intenzivněji vychutnáte. Na pohodlném gauči si můžete i poležet s dobrou knížkou v ruce, či večer na grilu připravit chutné jídlo. Děti i dospělí se dosyta vyřádí ve venkovním bazénu. Pokud přijedete s vlastními koly, na jejich uskladnění využijete úschovnu kol. Samozřejmostí je bezplatné WiFi připojení na internet, jakož i bezplatné parkování pro 3 vozidla, jedno v garáži a dvě na oploceném parkovišti. Na pobyt je možné vzít s sebou i psa, nepřejeme si ale jeho přespávání v apartmánu, máme pro něj vlastní venkovní bydlení.

Rezervovat ubytování v ZAHRADNÍ PENZION - Znojmo

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah