APARTMÁNY ZNOJMO

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Znojmo nabízejí ubytování ve Znojmě.

Apartmány Znojmo jsou ideálním místem pro rodinnou rekreaci a poznávání historického města Znojma. Ubytování je poskytováno ve dvou samostatných apartmánech v rodinném domě. Hosté mohou využít posezení za zahradě, venkovní bazén a gril. Úschovna kol na zahradě pod střechou, hlídaná kamerovým systémem. Parkování přímo u apartmánů. Wifi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁNY ZNOJMO ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 2 apartmány. V apartmánu v prvním podlaží se pohodlně ubytuje až 5 osob. Kromě ložnic zde najdete obývací část s pohovkou, TV, kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí. V koupelně je vana, WC a nechybí ani ručníky. Apartmán v druhém podlaží je připraven k ubytování až šesti osob. Má taktéž obývací pokoj s pohovkou a TV, plně vybavenou kuchyňku a koupenu s vanou.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Kromě možnosti vlastního vaření si hosté mohou zajít na oběd či večeři do jedné z mnoha restaurací v okolí, ta nejbližší je vzdálena cca 300 m.

Okolí apartmánu a Znojmo

Apartmány se nacházejí v centru města a jejich umístění je ideální pro výlety do přilehlého okolí jako např. Národní park Podyjí, Vranovská přehrada, Hardegg v Rakousku, návštěvy vinných sklepů spojené s degustací vína, vinné sklípky, zámky a hrady v okolí, znojemské koupaliště, atd. Ubytování lze využít i pro sportovní soustředění - 200 m od místa se nachází zimní stadion, tenisová a squash hala, krytý bazén, sauna, posilovna, Sport klub.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ZNOJMO

Nejbližší ubytování ve Znojmě a okolí

Ubytování Znojmo

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah