APARTMÁNY JESTŘÁBÍ - Černá v Pošumaví

Více o apartmánu

Popis ubytování

​​Komplex apartmánů Jestřábí se nachází v blízkosti největší české přehrady – Lipno. Areál je umístěn necelé 2 kilometry od Černé v Pošumaví v nadmořské výšce 760 m n. m. Nachází se tedy v nejširším místě lipenské přehrady, která poskytuje příznivé podmínky pro všechny druhy vodních sportů, ale také jsou zde písečné pláže pro odpočinek a slunění. Apartmány jsou umístěny na louce v přírodním prostředí. Nabídneme vám pěkné a útulné prostředí s rodinným přístupem. Dovolená v jižních Čechách slibuje překrásné zámky, zábavu, koupání v jezeře a spoustu dalších aktivit.
V příjemném prostředí rekreačního střediska Jestřábí na levém břehu Lipenského jezera necelé 2 km od Černé v Pošumaví. Celá oblast se nachází 760 m n. m. Apartmány jsou umístěny v přírodním a velmi klidném prostředí.   Lipenské jezero vzdálené necelých 50 metrů od apartmánů, s písečnou pláží a přístupem vhodným i pro malé děti (pozvolný spád břehu), kam zajišťujeme volný vstup pro všechny klienty apartmánů zdarma. V okolí pláže se nachází dětské hřiště, tenisový kurt, výletní plavby na plachetnici, půjčovna šlapadel a lodí a restaurace s výhledem na Lipno.
Komplex apartmánů je tvořen několika dvou-chatami, z nichž v každé jsou 2 samostatné rodinné apartmány. V areálu je pergola s krbem a grilem, stolní tenis. Před každou chatou je zatravněná plocha o výměře cca 200m2. Stání vozů je zdarma vedle každého apartmánu.

APARTMÁNY JESTŘÁBÍ ubytování v apartmánu

Ubytování je v pětilůžkových apartmánech. V jedné chatě se nacházejí vždy dva apartmány s vlastním vchodem a sociálním zařízením. Apartmány jsou totožné a následovně uspořádané. V přízemí se nachází chodba se schodištěm do podkroví, koupelna s WC a obývací pokoj spojený s kuchyní. V podkroví se nachází ložnice se třemi lůžky a velká šatní skříň. V přízemí pod schodiště je možné uskladnění jízdních kol. V kuchyni je kompletně vybavený kuchyňský kout (kuchyňská linka, nádobí, příbory, dvou – plotýnkový elektrický vařič, mikrovlnka, varná konvice, lednička, elektrické zásuvky), stůl a dvě lavice. V obývací části jsou dvě lůžka, televize a kamna na dřevo (dřevo na požádání zdarma). V apartmánech je také boiler na teplou vodu (není na noční proud, ohřívá 24h denně). Před apartmány je zastřešené posezení se zahradním nábytkem. Kompletní úklid apartmánů se provádí před nástupem, během pobytu vlastní úklid (prostředky jsou k dispozici). Vybavení dále obsahuje veškeré ložní prádlo (polštáře, peřiny a povlečení). Ručníky nejsou součástí vybavení.

Gastronomie

Každý apartmán nabízí možnost vlastního stravování ve vlastní kuchyňce nebo lze využití nedalekých restauračních zařízení.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY JESTŘÁBÍ - Černá v Pošumaví

Nejbližší ubytování v Černé v Pošumaví a okolí

Ubytování Černá v Pošumaví


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah