CHALUPA 56 - Olešnice v Orlických horách

Více o chalupě

Popis ubytování

Dovolujeme si Vás pozvat do Orlických hor na chalupu "56", která se nachází přímo v centru malebné obce Olešnice.

Dovolujeme si Vás pozvat do Orlických hor na  chalupu "56", která se nachází přímo v centru malebné obce Olešnice.   Kapacita chalupy je 15 lůžek. V přízemí se nachází společenská místnost s krbovými kamny vybavená selským nábytkem, na kterou navazuje kompletně zařízený kuchyňský kout. Chodbou v přízemí se dostaneme k první ložnici, technické místnosti a také ke dvěma koupelnám a WC. Schodištěm pak vyjdeme do patra, kde se nachází další dvě prostorné ložnice a na podestě menší dětský koutek.
"Padesátšestka" je kompletně připravena a vybavena tak, aby splňovala ty nejvyšší nároky kladené na moderní rekreaci. V letních měsících navíc zpříjemní pobyt krásná zahrada s okrasnými dřevinami, venkovním posezením s grilem a horskou říčkou.

CHALUPA 56 ubytování v chalupě

Ložnice jsou v chalupě celkem tři, čtyřlůžková, pětilůžková a šestilůžková. Nechybí ani postýlka pro nejmenší.

Gastronomie

Samozřejmostí je vybavený kuchyňský kout. K jejímu vybavení patří elektrický sporák, mikrovlnná trouba, lednice a rychlovarná konvice.

Okolí chalupy a Olešnice v Orlických horách

Díky atraktivní poloze v lůnu Orlických hor je objekt ideální pro rodinnou rekreaci, ale také k pořádání firemních akcí spojených s trávením volného času sportem a turistikou. Blízko chalupy prochází několik cyklostezek a turistických tras. V zimních měsících si na své přijdou milovníci lyžování. Přímo v Olešnici jsou tři vleky. V roce 2012 zahájil provoz nový skiareál Hartman. Další významná lyžařská střediska jsou jen několik kilometrů vzdálena.

Rezervovat ubytování v CHALUPA 56 - Olešnice v Orlických horách

Nejbližší ubytování v Olešnici v Orlických horách a okolí

Ubytování Olešnice v Orlických horách

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah