PENZION NA STARÉ ŠKOLE - Sedloňov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion, s možností vlastního stravování pro turisty, cykloturisty, větší rodinné akce, svatby v přírodě, kde výhodná dostupnost, cena a kvalita je realizována Na Staré Škole v krásné přírodě Orlických hor.

Penzion Na Staré Škole s vlastním stravováním se nachází v krásné přírodě Orlických hor, mezi obcemi Olešnice a  Sedloňov v obci Polom. Radost z pobytu u nás umocňují nádherné výhledy, a jedno z nejčistších ovzduší v CR v nadmořské výšce 700m. Penzion je u trasy cyklobusu a cyklostezek s možností turistických vycházek. V zimním období ideální pro rodinou rekreaci doplňuje cca 400 metrů vzdálená sjezdovka, v Ski Areálu Olešnice, která je i při nedostatku sněhu zasněžována, probíhá zde i noční lyžování za výborného osvětlení 500m dlouhé sjezdovky, 4 vleky a dětská školička. V okolí je nepřeberné množství běžkařských terénů to vše s výhledem na panoráma Orlických hor a vzdálenějších Krkonoš. Od jara do podzimu si můžete užít klidné a pohodové prostředí pro turistiku a cykloturistiku, a při procházkách si vychutnat krásu naší přírody. Naše prostory jsou idealní základnou pro cykloturisty, menší nebo větší rodinné výlety, pro seniory se zájmem o pohodu a relax. V areálu je k dispozici dětské hřiště s pískovištěm, kolotoč, trampolína, houpačky a volejbalové, popř. nohejbalové hřiště, venkovní altán, a dvě letní zahrádky, ale také množství historických zajímavostí a kulturních památek v okolí. Vybavení a služby Celoroční ubytování, kde výhodná dostupnost, cena a kvalita je realizována ve dvou, tří až pětilůžkových pokojích, resp studiích každý se sociálním zařízením. K dispozici je také šestilůžkový luxusní apartmán. Celkem kapacita 39 os. V přízemí objektu je bezbarierový přístup k jednomu pokoji, s 30 místy společenské místnosti, a zimní zahradě s 16 ti místy se stolním tenisem. Pro hosty penzionu je připravena infra sauna. V celém penzionu je bezplatné wifi připojení. K dispozici je v zimní zahradě školící místnost a pro cca 20 osob s možností různého využití, jako je stolní tenis, tanec. Dále je na penzionu otevřené ohniště, zahradní domek s grilováním a malou kuchyňkou, popř i k pronájmu, pro cca 10-15 osob, a cca 10× stání pro karavany, a obytná auta včetně zázemí. Z penzionu je cca 10 km do aquaparku s celoročním provozem na Polské straně s 90m tobogánem a mořskou vodou. Návštěvu vám zpříjemníme 20 % slevou. Nedaleko penzionu se nacházejí muzea se systémem opevnění z druhé světové války a podzemím. Pro hosty našeho penzionu je také možnost návštěvy se slevou na vstupném 50% do největšího evropského Muzea kočárků panenek a patentních listin v Náchodě.

PENZION NA STARÉ ŠKOLE ubytování v pensionu

Výhodou pobytu je: celoroční ubytování které je realizováno ve dvou, tří až pětilůžkových pokojích, a apartmánu každý se sociálním zařízením z toho 4 pokoje mají vlastní kuchyňky a nebo v případě obsazenosti celého objektu je k dispozici profi kuchyň. V přízemí objektu je bezbarierový přístup k jednomu pokoji. Sociální zařízení: Každý pokoj má sprchu a WC s umyvadlem. Bez ručníků. K dispozici jsou navíc dvě WC v přízemí objektu pro pohodlí hostů nebo pro karavanisty. Společenská místnost a zimní zahrada má krbová kamna s výměníkem, na chodbách radiátory, na pokojích akumulační kamna.

Gastronomie

Stravování Náš objekt je koncipován pro naše hosty v režimu vlastního stravování, jak pro větší skupiny, nebo více rodin, tak pro jednotlivce, a nebo v rámci výhodné ceny mohou hosté jen přespat a při svých výletech na kolech či pěší turistice se stravovat na svém výletu. Samostatnou položkou u nás je osvědčená forma cateringu se zavedenou firmou.

Okolí pensionu a Sedloňov

Výlety, atrakce, zábava Lanový park Deštné – sjezd na lanovkách 80m, půjčovna koloběžek, čtyřkolek, tříkolek, terréních bruslí, horských kol, umělá stěna, rybaření. Aquapark Kudowa Zdroj PL 90m tobogán, výřivky a slaná mořská voda celoroční provoz 8km, Dinosaurpark v Karlově www. park. dinozaury. pl, Szcelienec Wielki (Hejšovina), Bludné skály Skiareály Olešnice (sjezdovka cca 400m), Sedloňov, Deštné, Šerlich, skiareál Zielenec PL, Rychnov nad Kněžnou – barokní zámek 16. století, zámecký kostel Nejsvětější Trojice a muzeum hraček. Opočno – barokní zámek 15. století s parkem a oborou. Náchod – Muzeum kočárků panenek a patentních listin Evropská rarita, a barokní zámek 16. stol. – z hradu 1270. Nové Město nad Metují barokní zámek 16. stol. , letiště pro aerotaxi, parašutismus, přírodní rezervace Peklo. Častolovice – renesanční zámek 15. stol. Česká Skalice – údolní přehrada Rozkoš, muzeum B. Němcové Jaroměř – pevnost Josefov. PĚCHOTNÍ SRUB SNĚŽNÉ – SKUTINA s muzeem. Možnosti koupání: přehrada Rozkoš, koupaliště Bystré, bazén Deštné v Orlických horách, koupaliště Dobré, aquapark Kudowa Zdroj, bazén Nové Město nad Metují, bazén Náchod, koupaliště Dobruška, koupaliště Náchod, koupaliště Hroška, rybník Broumar, Přírodní koupaliště Radków, rybník Špinka, Brodský rybník, koupaliště Rychnov nad Kněžnou. Blízká lyžařská střediska: Olešnice v O. h. , Sedloňov, Hartman - Olešnice v O. h. , Kačenčina sjezdovka - Olešnice v O. h. , Čihalka - Olešnice, Nový Hrádek - Panská stráň, Šerlišský mlýn, Deštné - Na Špičáku, Zieleniec, pod Masarykovou chatou, Deštné v Orlických horách, Start - Deštné v Orlických horách.

Rezervovat ubytování v PENZION NA STARÉ ŠKOLE - Sedloňov

Nejbližší ubytování v Sedloňově a okolí

Ubytování Sedloňov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah