APARTMÁNY KOHOUTEK A SLEPIČKA - Nové Hrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​​Apartmány Kohoutek a Slepička se nachází v Nových Hradech na jihu Čech a sousedí s loukami, pastvinami a lesy, kde se nabízejí nádherné výhledy na okolní přírodu a městečko. Ubytovat se u nás můžete ve dvou podkrovních apartmánech s kapacitou až pro 8 osob. Apartmány mají svůj vlastní vstup, oddělený od vchodu pro majitele. Je zde spoustu krásných a zajímavých míst, které se nabízejí k jejich návštěvě!
Prostornou zahradu můžete využít pro různé aktivity, je pro vás připraveno posezení, ohniště s grilem, trampolínou a houpačkou pro děti i dospělé. Zaparkovat můžete přímo u apartmánů. Celý objekt je nekuřácký, ubytování je bez domácích mazlíčků. Parkování je možné přímo u objektu, kola si můžete uschovat v uzamykatelném zahradním domku.

APARTMÁNY KOHOUTEK A SLEPIČKA ubytování v apartmánu

​Po schodech vejdete do společné vstupní chodby, ze které se vchází do jednotlivých apartmánů. Apartmány jsme pro vás připravovali s největší péčí, naši hosté je popisují jako útulné a prostorné ubytování. Nábytek a postele jsou vyrobeny z masivního dřeva. Apartmány jsou prostorné, každý má téměř 40 m².
Apartmán KOHOUTEK má vstupní chodbu, ložnici s manželskou postelí, dále prostorný pokoj s kvalitní rozkládací pohovkou pro dva, která je určena pro každodenní spaní. Jídlo si můžete připravit ve vybavené kuchyňce s jídelním koutem. Součástí je samozřejmě koupelna se sprchovým koutem a WC.
Apartmán SLEPIČKA má též vstupní chodbu, ložnici s manželskou postelí, prostorný pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem a jídelním koutem. V tomto pokoji je také pohodlná rozkládací pohovka pro dva, která je určena pro každodenní spaní. Dále koupelna se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Oba apartmány disponují vlastní plně vybavenou kuchyňkou, ve které je možné si připravit vlastní jídlo. Nejbližší restaurace je vzdálena 400 m a obchod také 400 m. Na náměstí kde najdete hrad, kavárnu, cukrárnu, infocentrum, poštu je to 1000 m.

Okolí apartmánu a Nové Hrady

​Přímo z oken apartmánů se rozprostírají Slepičí hory, jejichž vrcholky nesou názvy & . 34; Kohout a Slepice& . 34; . Nejvyšší vrch se jmenuje Kohout (870 m n. m.), druhý nejvyšší se jmenuje sice Vysoký kámen (865 m n. m.), ale lidově se mu říká Slepice. A co víc, nechybí ani kuřata, co jsou skalní útvary. K pohoří se můžete vydat po červené značce, lesními pěšinkami, které skrývají nejedno překvapení - např. nebeské schody a nádherný výhled do krajiny. Nedaleko apartmánů pak můžete navštívit místní minipivovar (cca 400 m) s posezením v příjemném prostředí a malou zoologickou zahradou včetně atrakcí pro děti! Přímo v Nových Hradech se nachází původně gotický státní hrad, barokní klášter, zámek a Buquoyská hrobka. Nedaleko se rozprostírá vyhlášené Tereziino údolí s vodopádem. V blízkém okolí jsou různé vyhlídky, rozhledny, nedotčená krajina. V létě je možné navštívit nedaleké pískovny ke koupání, dále veřejné koupaliště, termální lázně, rybníky. Vyžití najdou i milovníci cyklistiky, je zde spoustu cyklistických tras. Zimní sporty - běžky, sjezdové lyže. Hranice do Rakouska je pouze 1,5 kilometr.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KOHOUTEK A SLEPIČKA - Nové Hrady

Nejbližší ubytování v Nových Hradech a okolí

Ubytování Nové Hrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah