APARTMÁNY HELENA ŽIAKOVÁ - Nové Hrady

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pokud plánujete kvalitní a levnou dovolenou, tak k Nám do Jižních Cech do Novohradských hor do Nových Hradů do Ubytování Nové Hrady111 - apartmány Žiaková Helena
Je zde panenská příroda, překrásné a zdravé prostředí. Ideální podmínky pro letní i zimní dovolenou.
Poznávat od nás můžete Šumavu, Lipno, Kaplicko, Třebonsko, Vitorazko, Český Krumlov
Výborné podmínky pro všechny věkové kategorie, rodiny s dětmi, nezadané dvojice, seniory, cyklisty, pěší a pro ty co chtějí o své dovolené relaxovat, sportovat, pečovat o svoje zdraví.
Nabízíme víkendové pobyty, romantické pobyty, wellness pobyty. prodloužený víkend, letní, zimní, jarní podzimní dovolená.
Za přijatelné ceny nabízíme ubytováni v apartmánech.

Náš penzion je vhodný pro jakékoli skupiny zájemců (rodiny s dětmi, jednotlivce). K dispozici máme 5 apartmánů. Kapacita penzionu je 18 osob. Vzhledem k pozici Nových Hradů v Novohradských horách v jižních Čechách je náš penzion dobrým výchozím bodem pro pěší i cykloturistiku. Nové Hrady jsou známé svou historickou minulostí, okolí se vyznačuje rozsáhlou sítí cyklostezek a turistických tras s velkým množstvím přístupných památek. Pokud toužíte po klidu a odpočinku, vypněte mobil a přijeďte k nám odpočívat a nechat si hýčkat své tělo v masážním a kosmetickém salonu. Možné wellness víkendy, vhodné jako dárek k vánocům, narozeninám. Penzion je certifikován.

APARTMÁNY HELENA ŽIAKOVÁ ubytování v pensionu

Kapacita penzionu je 18 osob. K dispozici je 5 vybavených apartmánů. Všechny mají vlastní WC a koupelnu. Internetové připojení je v celém penzionu zdarma. Výbava kuchyní: varná deska, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí, lednička. Možnost půjčení dětské postýlky. V suterénu je snídaňová místnost, která slouží také, jako společenská prostora. Součástí penzionu je dále monitorovaný sklep na kola, garáž, masážní - kosmetický salon. Infrasauna. Malé venkovní posezení uvítají hlavně osoby, které kouří.
Velikost apartmánů.
Apartmán číslo jedna - přízemí - pro 2 osoby - velikost 27m2
Apartmán číslo dvě - přízemí pro 5 osob- velikost 67m2
Apartmán číslo čtyři - patro - pro 4 osoby- velikost- 46m2
Apartmán číslo pět - patro- pro 3 osoby- velikost 30m2
Apartmán číslo šest - patro- pro 2 osoby- velikost 27m2

Recepce

V penzionu není stálá recepce, nutno upřesnit čas příjezdu na telefon.

Gastronomie

Apartmán i pokoje mají kompletně vybavené kuchyně. Možno na přání zhotovit pestrou snídani. Do místních restaurací je to 2 minuty volné chůze. Náš apartmán je v historickém centru. Do obchůdků, k lékaři, na autobusové nádraží atd... máte 2 minuty chůze. Dobrý výchozí bod k poznávání okolí. Třeboně, Českého Krumlova, Vitoraska, Rakouska, zámku Hluboká.

Okolí pensionu a Nové Hrady

V okolí je bohaté kulturní vyžití: městské divadlo v Trhových Svinech 15km, kino v Nových Hradech a Trhových Svinech, multikino v Č. Budějovicích 25km, státní hrad a zámek Nové Hrady, Terezino Údolí, Buquoyská hrobka N. Hrady, tvrz Žumberk, Cukrštejn 5 km, rašeliniště a mnoho dalších kulturních zajímavostí v ČR i Rakousku. Koupalište vzdálené 15 km v nedaleké Stropnici, v Borovanech 20 km nebo v sousedním Rakousku 25 km

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY HELENA ŽIAKOVÁ - Nové Hrady

Nejbližší ubytování v Nových Hradech a okolí

Ubytování Nové Hrady

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah