APARTMÁNY U PROCHÁZKŮ - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány U Procházků nabízejí ubytování v Českém Krumlově.  

​Apartmány U Procházků  se nacházejí v klidové okrajové části města, asi 20 minut pěšky od historického centra Českého Krumlova. Ubytování až pro 4 osoby v apartmánu se dvěma ložnicemi je poskytováno celoročně.     Hosté mohou využívat dvorek s posezením, k dispozici je malá bylinková zahrádka, v případě nepříznivého počasí zastřešené sezení. V okolí domu jsou udržované louky, které patří k objektu. Parkování přímo u domu, možnost i krytého stání. Wifi připojení k internetu.  

APARTMÁNY U PROCHÁZKŮ ubytování v apartmánu

​Apartmán k pronájmu poskytuje pronájem pro 1 až 4 osoby ve 2 ložnicích. Apartmán má dvě ložnice, kuchyni, předsíň se šatní skříní a koupelnu. Ložnice jsou stejně zařízené, je tam pohodlná manželská postel, komoda, stolek a křesla, televize, noční stolky s lampičkami.   Kuchyně je plně vybavena k vaření (lednice, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a veškeré nádobí, dochucovadla, káva a čaj k dispozici v ceně. Hned vedle apartmánu je zastřešená veranda k posezení, či jako kuřárna.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně, podávaná přímo na pokoj. V okolí je několik restaurací i obchodů s potravinami.  

Okolí apartmánu a Český Krumlov

Č​eský Krumlov nabízí množství kulturních akcí během celého roku (Slavnosti pětilisté růže, Svatováclavské slavnosti, Slavnosti vína, Masopust, Mezinárodní hudební festival, Otáčivé hlediště, koncerty, aktivity v Klášterech, Hrad a zámek, medvědi, muzea atd.), možnost jízdy na kole, pěší výstup nebo možnost vyjet lanovkou na dominantu okolí - Kleť, kde je úžasný výhled z rozhledny, restaurace. Ve městě je půjčovna koloběžek, raftů. Příjemné jsou procházky po okolí volnou přírodou, kde není provoz a jste tam během 5 minut. Mnoho aktivit na Vás také čeká kolem vodní nádrže Lipno, Stezka v korunách stromů, aguapark, lyžování, koupání, v zimě bruslení přímo na jezeře. Oblíbené jsou i výlety na Šumavu, Třeboňsko, Novohradské hory, Zámek Hluboká nad Vltavou, Červená Lhota atd.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY U PROCHÁZKŮ - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah