CHATA ADÉLA OSTRUŽNÁ

Více o chatě

Popis ubytování

​Chata Adéla v Obci Ostružná v nádherném prostředí Jeseníků. V okolí jsou cyklistické a turistické stezky vedoucí na blízké hory. Za teplého letního počasí máte možnost přírodního koupání v nedalekých zatopených žulových lomech, nebo na městském koupališti v Jeseníku. Za nepříznivého počasí máte možnost využít široké nabídky lázní Priessnitz v Jeseníku. V zimním období máte možnost využití rozsáhlého lyžařského areálu 4 min pěšky od chaty.
Chata Adéla má kapacitu 14 lůžek. Apartmán má tři podlaží. K dispozici je velká zahrada s posezením, grilem a udírnou, wifi zdarma, bezpečné parkoviště přímo u chaty pro 4 auta a zabezpečená místnost na lyže nebo kola. Závěrečný úklid poskytujeme v ceně pronájmu.

CHATA ADÉLA OSTRUŽNÁ ubytování v chatě

V prvním podlaží se nachází společenská místnost vybavená širokoúhlou LCD televizí, pingpongovým stolem, kachlovými kamny, sociálním zařízením a francouzským oknem se vstupem na zahradu. V prvním podlaží je vstup do apartmánu, velký obývací pokoj s kamny, širokoúhlá LCD televize. Ve druhém podlaží se nachází kuchyň s kuch. koutem, lednicí, moderně vybaveným soc. zařízením a tři pokoje s LCD televizí. Všechny pokoje jsou vybaveny prostornými skříněmi.  

Gastronomie

Chata disponuje plně vybavenou kuchyní.

Rezervovat ubytování v CHATA ADÉLA OSTRUŽNÁ

Nejbližší ubytování v Ostružné a okolí

Ubytování Ostružná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah