THERESIAN APARTMENT - Branná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Theresian apartment Vám nabízí 6 nadstandardně vybavených bytů splňujících Vaše nejnáročnější očekávání. Apartmány jsou plně vybaveny kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a veškerého nádobí, jídelním koutem, sedačkou a možností přistýlky. Apartmány jsou plně klimatizované, Nabízíme bezplatné wi-fi připojení v celém objektu. Využít můžete také společenskou místnost s barem, wellness v podobě sauny a vířivky nebo venkovní kuchyni nebo grilování s posezením.

Theresian apartment Vám nabízí 6 nadstandardně vybavených bytů splňujících Vaše nejnáročnější očekávání. Využít můžete také společenskou místnost s barem, wellness v podobě sauny a vířivky nebo venkovní kuchyni nebo grilování s posezením. Budova je celá nekuřácká. Budova je vzdálená cca 300m od vlakového nádraží a cca 100m od zastávky Skibusu.

THERESIAN APARTMENT ubytování v apartmánu

Všechny apartmány jsou plně vybaveny kuchyňskou linkou včetně spotřebičů a veškerého nádobí, jídelním koutem, sedačkou a možností přistýlky. Apartmány jsou plně klimatizované, Nabízíme bezplatné wi-fi připojení v celém objektu. Apartmány mají k dispozici společnou úschovnu lyží, kol a kočárků, ale i samostatně uzamykatelné boxy. Všechny apartmány jsou nekuřácké.

Recepce

Při rezervaci prosím uveďte čas příjezdu a před příjezdem prosím kontaktujte správce (Kontakt) a dohodněte se na přesném čase. Check-in je možný od 15:00 - 20:00. Odjezd je možný 7:00 - 10:00.

Gastronomie

V okolí Theresian Apartments můžete navštívit několik lokálních restaurací, vzdálené pouze několik metrů od apartmánů.

Okolí apartmánu a Branná

Ostružná se nachází v regionu Jeseníky, která je turisticky velmi vyhledávanou oblastí. Vysoké popularitě se těší zejména v zimním období, kdy je hojně navštěvována lyžaři. V okolí se nacházejí ski areály Ostružná, Branná, Petříkov nebo Ramzová. V létě Ostružná nabízí mnoho cyklo i turistických tras.

Rezervovat ubytování v THERESIAN APARTMENT - Branná

Nejbližší ubytování v Branné a okolí

Ubytování Branná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah