APARTMÁN LAURA - Frymburk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

​​Apartmán Laura je rodinný apartmán, který jsme do detailu zařídili a vybavili tak, aby Vám zde nic nechybělo. Vybavovali jsme ho pro naše rodinné dovolené, proto věříme, že se u nás budete cítit jako ve vašem druhém domově. Navíc je apartmán vybaven také pro rodiny s dětmi, abyste nemuseli s sebou na dovolenou vozit např. vaničku, dětskou židli nebo hračky.
Apartmán se nachází přímo v areálu 4* Wellness Hotelu Frymburk, který je vyhlášený svou rozsáhlou wellness zónou (vnitřní i venkovní vyhřívané bazény, vířivky, tobogán, několik saun…), takže se můžete chodit koupat, saunovat či občerstvovat do hotelu (100m). V těsné blízkosti jsou dětská hřiště, pláž, hospůdky, cyklostezky, sjezdovka, půjčovna kol/lyží, parkoviště.  
Parkování je možné zdarma na společném parkovišti - není potřeba extra rezervace. WiFi zdarma přímo na pokoji, LED TV, satelitní programy (Skylink). Apartmán je nekuřácký a bohužel není určený pro ubytování domácích mazlíčků. Pro check-in/out využíváme hotelovou recepci.

APARTMÁN LAURA ubytování v apartmánu

Apartmán je vhodný pro 4 dospělé osoby + 2 děti (cca do 3 let). Apartmán Laura je prostorný - 65 m² + venkovní terasa 35 m² (zatím ve výstavbě). Dispozičně se jedná o 2kk členěný na předsíň, chodbu se šatnou a skříní, prostornou koupelnu s velikým sprchových koutem, toaletou, pračkou a umyvadlem, ložnici s manželskou postelí a šatním systémem, obývací pokoj s luxusní sedací soupravou Phase (rozkládací "L" na dvojpostel pro trvalé spaní).
Pro děti je apartmán vybaven také pro jejich pobyt (2× dětská postýlka zdarma – na vyžádání, dětský koutek se stolečkem, pastelkami a hračkami, dětská vana, nočník, stupínek, dětské záchodové prkénko).  

Gastronomie

Apartmán disponuje jídelním stolem se 4 židlemi, plně vybavenou kuchyňskou linku (zónová lednice s nápojovým dispenzorem, myčka, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí, příbory, hrnce, skleničky, hrnky...)

Rezervovat ubytování v APARTMÁN LAURA - Frymburk

Nejbližší ubytování ve Frymburku a okolí

Ubytování Frymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah