WELLNESS HOTEL FRYMBURK

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice. Rozkládá se na břehu Lipenské přehrady ve stejnojmenném městečku Frymburk, v nadmořské výšce 740 m. Hotel nabízí vysoký standard kvality ubytovaní, gastronomických služeb, wellness a spa služeb. Najdete zde kongresové centrum, wellnessové centrum, venkovní a vnitřní aquapark, venkovní a vnitřní sauny, fitness-kardiozonu, squash, bowling a další. Díky své jedinečné koncepci je ideálním místem pro rekreační, romantické a sportovní pobyty, vzdělávacích kurzů a různých firemních akcí.

Ve Wellness Hotelu Frymburk byla otevřená nová a zároveň jediná stálá expozice pod názvem "Svět pod hladinou".

Při pobytu dne 24. 12. 2017 máte již v ceně pobytu zahrnutý příplatek za štědrovečerní bohatou večeři pro každou osobu.

Při pobytu dne 31. 12. 2017 máte v ceně pobytu zahrnutý silvestrovský příplatek, který obsahue: silvestrovskou večeři, půlnoční přípitek, druhou pozdní večeři, ohňostroj a silvestrovský program ve stylu Las Vegas (kabaret, iluzionisté, black jack, ruleta, taneční a kouzelnické vystoupení atd.)

Wellness Hotel Frymburk je největší hotelový wellness komplex v České republice. Rozkládá se na břehu Lipenské přehrady ve stejnojmenném městečku Frymburk, v nadmořské výšce 740 m. Hotel nabízí vysoký standard kvality ubytovaní, gastronomických služeb, wellness a spa služeb. Najdete zde kongresové centrum, wellnessové centrum, aquapark s venkovními a vnitřními bazény, venkovní a vnitřní saunový svět, fitness-kardiozonu, squash, bowling a další. Díky své jedinečné koncepci je ideálním místem pro rekreační, romantické a sportovní pobyty, vzdělávacích kurzů a různých firemních akcí.

Cena pobytu nezahrnuje rekreační a lázeňský poplatek obci Frymburk. Ubytovací poplatek: 3, - Kč / osoba Rekreační poplatek: 12, - Kč / dospělá osoba od 18 do 70 let Rekreační poplatek nehradí osoby do 18 let a osoby starší 70 let.

WELLNESS HOTEL FRYMBURK ubytování v hotelu

Ubytovací kapacity jsou rozděleny do několika kategorií:
Jednolůžkové pokoje - pokoj s lůžkem pro jednu osobu
Dvoulůžkové pokoje - pokoj se dvěma lůžky ve formě double (manželské stlaní) či twin (oddělené stlaní)
Rodinné pokoje - dvě oddělené ložnice, obsazení pokoje max 2 dospělé osoby + 2 děti 3 - 11, 99 let
Junior Suite - oddělená ložnice a obývací místnost s možností přistýlky

Cena pobytu nezahrnuje rekreační a lázeňský poplatek obci Frymburk. Ubytovací poplatek: 3, - Kč / osoba Rekreační poplatek: 12, - Kč / dospělá osoba od 18 do 70 let Rekreační poplatek nehradí osoby do 18 let a osoby starší 70 let.

Recepce

24 hodin denně

Gastronomie

GASTRONOMIE
Hotel Frymburk nabízí hostům jedinečné gastronomické zážitky ve svých dvou hotelových restauracích a v dalších částech hotelu zasvěcených gastronomii. Dle vašeho přání zajistíme rauty, recepce, bankety, grilování a jiné gastronomické akce, včetně doprovodných programů. Našim hostům nabízíme způsoby stravování, které jim dle jejich volby budou nejvíce vyhovovat.
snídaně formou bufetu
a la carte (výběr z jídelního lístku)
večeře formou bufetu, nebo a la carte (výběr z jídelního lístku)
Hotelová restaurace
170 míst
Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu. Na bufetových stolech si vyberete z bohaté nabídky jídel.
Lobby bar - kavárna
Polední kávu, odpolední čaj i večerní drink vám rád donese personál zdejšího lobby baru. Nabídka alkoholických, nealkoholických, teplých i studených nápojů je skutečně bohatá. A najde se i něco k zakousnutí.
60 míst pohodlného sezení a bohatý výběr:
nealkoholických i alkoholických nápojů, smíchaných long drinks
teplých a studených nápojů
kvalitních moravských vín
kávy a čajů

Okolí hotelu a Frymburk

Frymburk a jeho okolí je plné přírodních krás a historických památek. Z Wellness hotelu Frymburk si můžete udělat příjemný výlet třeba k památkám UNESCO v Českém Krumlově, na hrad Rožmberk, do Českých Budějovic, k působivým skalním útvarům u řeky Vltavy a na další zajímavá místa. Stačí si jen vyhradit dostatek času a vydat se za novými zážitky.

Rezervovat ubytování v WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Nejbližší ubytování ve Frymburku a okolí

Ubytování Frymburk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah