DELANTA APARTMENT - Český Krumlov

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Delanta Apartment si při návštěvě Českého Krumlova zamilujete!

​Delanta Apartment se nachází v novostavbě, 1 km od zámku v Českém Krumlově. Ubytování je poskytováno ve 4 samostatných apartmánech s vlastní koupelnou. Parkování přímo u objektu. Wi-fi připojení k internetu samozřejmostí. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny přátel, i firemní akce. Využívat lze i wellness služby ve vedlejší budově, kde se nachází také recepce. V jídelně, kde se podávají snídaně, je k dispozici dětský koutek.  

DELANTA APARTMENT ubytování v apartmánu

K ubytování jsou připraveny 4 apartmány s celkovou kapacitou až 20 lůžek. Apartmány 1 a 2 se dají propojit v jeden, čímž vznikne velký apartmán s deseti lůžky. Každý apartmán je vybaven kuchyňským koutem s mikrovlnnou troubou, vařičem, rychlovarnou konvicí a základním nádobím a koupelnou se sprchovým koutem a WC. V rodinném apartmánu je dětská postýlka.  

Recepce

Recepce se nachází ve vedlejší budově.

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani. V docházkové vzdálenosti od apartmánu je několik restaurací, kaváren i obchodů s potravinami.  

Okolí apartmánu a Český Krumlov

Ubytování se nachází nedaleko hlavního náměstí v Českém Krumlově, jehož centrum je zapsáno na seznam světového dědictví UNESCO. Nevynechte zámek, kouzelné podhradí (Latrán) ani světový unikát - otáčivé hlediště, které se nachází v zámeckém parku. Kromě obdivování kulturních památek si zde také můžete zapůjčit lodičku a projet si město po Vltavě, která je nejdelším a vodáky nejoblíbenějším tokem u nás. Zajeďte se podívat i k vodní nádrži Lipno, která je největší vodní plochou v České republice. Každý si zde přijde na své a svého výběru nebudete litovat.  

Rezervovat ubytování v DELANTA APARTMENT - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah