GOLDEN CROWN - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Vítáme Vás v rodinném penzionu Golden Crown v Českém Krumlově, který se nachází v městské památkové zóně Plešivec. Penzion svým hostům nabízí moderní a komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánu. V přízemí penzionu se nachází prostorná společenská místnost vybavená barem, televizí, setem pro přípravu čaje a kávovarem.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu po celém objektu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

GOLDEN CROWN ubytování v pensionu

Pokoje jsou umístěny v přízemí a v prvním patře jako podkrovní pokoje, které jsou vybaveny klimatizační jednotkou. Většina pokojů mají okna situována do klidné uličky, na řeku a Křížovou horu. Pokoj je zařízen v moderním stylu a k jeho standardnímu vybavení patří koberec, manželská postel (180/200), noční stolky a lampičky. Pro pohodlný spánek nabízíme polštáře ve dvou velikostech a komfortní přikrývky. Pokoj je nekuřácký.

Vybavení koupelny:

Sprchový kout, toaleta, umyvadlo

Fén

Toaletní potřeby a kvalitní kosmetika zdarma

Ručníky a osušky

Vybavení pokoje:

Minibar za poplatek

Trezor

Posezení

Topení

Šatní skříň

Satelitní programy

TV s plochou obrazovkou

Povlečení

Recepce

Recepce je vám k dispozici každý den od 8:00 do 16:00. Ubytovat se můžete i později po domluvě s recepcí.

Gastronomie

Snídaně je v ceně ubytování a je podávána ve společenské místnosti formou bufetu.

Okolí pensionu a Český Krumlov

Penzion je historický dům u řeky Vltavy v klidné části města nedaleko od historického náměstí Svornosti, kam lze dojít příjemnou procházkou malebnými uličkami přes Plešivecké náměstí a Plešivecké schody. Hlavní dominantou města je státní hrad a zámek Český Krumlov, který je po Pražském hradu druhý největší komplex v České republice. Celé historické centrum Českého Krumlova je ojedinělým a skvěle zachovaným komplexem historických domů a od roku 1992 je zapsán na Seznamu kulturního dědictví UNESCO. Středověké centrum města, které obklopuje meandry Vltavy je od roku 1963 městskou památkovou rezervací.

Za návštěvu určitě stojí např. : fotoateliér Josefa Seidla, kaple na Křížové hoře, Synagoga či zámecká zahrada, které je známá svým otočným hledištěm.

Rezervovat ubytování v GOLDEN CROWN - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah