PENZION NA PRACHÁRNĚ - Kladruby

Více o pensionu

Popis ubytování

​​PENZION NA PRACHÁRNĚ je  rodinný penzion s občerstvením na pravém břehu řeky Berounky, přímo u Lejskova jezu.   Nabízíme možnost rekreačního ubytování pro jednotlivce, skupiny, tábory, školy v přírodě nebo soustředění. Celková kapacita ubytování je 43 lůžek.
Nabízíme možnost rekreačního ubytování pro jednotlivce, skupiny, tábory, školy v přírodě nebo soustředění, teambuildingy a svatby. Celková kapacita ubytování je 43 lůžek.   Velmi příjemné posezení za přítomnosti dobrého jídla. Možnost celodenního stravování pro skupiny po domluvě.  
Pro skupiny možnost celodenního stravování. Velká společenská místnost vhodná pro školení a semináře, ale i pro večerní posezení u kytary. Možnost pronájmu celého objektu (svatby, teambuildingy apod.) až pro 120 lidí. Útulná vinárna s vnitřním i venkovním posezením (i pro uzavřenou společnost). Velká oplocená zahrada s trampolínou, víceúčelovým hřištěm a velkým ohništěm. Možnost zapůjčení grilů a udírny. Dětské pískoviště a vnitřní herna U vodníka. Garáže pro úschovu kol, nebo rybářského vybavení. Půjčovna Padlleboardů a pramice s elektromotorem pro romantické projížďky po řece

PENZION NA PRACHÁRNĚ ubytování v pensionu

​Pro Vaši spokojenost se snažíme udělat co nejvíce, a proto Vám nabízíme relax v malebné krajině údolí řeky Berounky. Máme pro Vás  připravených 8 pokojů s vlastním sociálním zařízením s celkovou kapacitou 23 lůžek, kde si nádherně odpočinete. Dále nabízíme 6 pokojů  se dvěma sociálními zařízeními na patře s celkovou kapacitou 18 lůžek.

Gastronomie

K dispozici je i plně vybavená kuchyň, kde si můžete připravit pokrm dle své libosti, nebo lze po domluvě zajistit stravování od nás.

Rezervovat ubytování v PENZION NA PRACHÁRNĚ - Kladruby

Nejbližší ubytování v Kladrubech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah