RESORT VYHLÍDKA ŠLOVICE - Hřebečníky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Zpátky do náruče ryzí, čisté přírody, zpátky do lesa! Do poetického kraje Oty Pavla, který nazval rájem. Na cesty podél zelených strání nad Berounkou, kde stejně jako kdysi on potkáte ryby, potěšíte se pohledem na krásné srnce a v křišťálově čisté řece spatříte zlaté úhoře. Najděte s námi naplnění všeho, co beze zbytku představuje pravou podstatu našeho bytí. Naplňte přirozenou touhu po zážitcích nezředěných anonymitou městských aglomerací, každodenním stresem, shonem a vším, čím jsme se zpronevěřili nám původně vlastní bytostné podstatě, přírodě a sami sobě. Nadechněte se zhluboka, zaposlouchejte se do ticha, rozhlédněte se a oddejte se prožitku sounáležitosti člověka s lesem, vodou a vším živým.

Naším přáním je, abyste u nás našli druhý domov, místo, které bude hřejivým a bezpečným a zázemím pro vaše aktivity, toulky a výlety po úchvatném kraji v srdci CHKO Křivoklátsko. Chceme vám být nablízku ve všech ohledech. Vyberte si některý z našich pokojů ve 3 kategoriích. Poznejte s celou rodinou pohodlí a komfort našich rodinných apartmánů. Zajděte si na některou z místních specialit z našeho grilu na terasu s vyhlídkou do údolí Berounky. Dopřejte si wellness s masážemi, vířivkou a saunou. Zasportujte si s rodinou nebo přáteli na našem venkovním multifunkčním hřišti. Užijte si horké dny u venkovního bazénu nebo na lehátku na louce, zalité od rána do večera slunečními paprsky. Zahrajte si večer bowling a vychutnejte si k tomu sklenici skvělého místního piva z lokálního pivovaru nedalekého Rakovníku. Poznávejte kraj Oty Pavla, památky, hrady a zámky, úchvatné scenérie krajiny podél řeky Berounky

RESORT VYHLÍDKA ŠLOVICE ubytování v hotelu

Kategorie COMFORT

Dvou, tří a čtyřlůžkové, kompletně zrekonstruované pokoje kategorie COMFORT jsou vybaveny komfortními postelemi s velmi pohodlnými matracemi. Nabízí výhled na krásnou krajinu Křivoklátských lesů a údolí řeky Berounky, která je od našeho Resortu v docházkové vzdálenosti. Každý pokoj disponuje prostornou koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Dostatek úložných prostor předurčuje pokoje COMFORT ke strávení i delšího pobytu s rodinou či přáteli. Variabilita vnitřního prostoru umožňuje ve vybraných pokojích umístění dalších lůžek, přistýlek nebo dětské postýlky. LED televize s příjmem českých a vybraných zahraničních programů. Vysokorychlostní Wi-Fi je k dispozici zdarma, bez datového limitu.

Rodinné APARTMÁNY

Naše velkoryse pojaté, kompletně zrekonstruované apartmány sestávají z ložnice s komfortní manželskou postelí a prostorného obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro další osobu. Jeden z apartmánů disponuje rozlehlou terasou s venkovním posezením a výhledem na údolí Berounky. Vysoce nadstandardně prostorově pojatá a funkčně vybavená koupelna nabízí kombinaci vany a sprchového koutu. Pro ještě vyšší komfort jsou toalety v apartmánech oddělené. Apartmán skýtá dostatek soukromí a prostoru pro každého člena vaší rodiny. Apartmány jsou dále vybavené chladničkou. V obou místnostech najdete LED televizi s příjmem českých a vybraných zahraničních programů. Vysokorychlostní Wi-Fi je k dispozici zdarma, bez datového limitu. Apartmány jsou skvělou volbou také jako novomanželské pokoje nebo ubytování pro náročnější klienty/management v rámci korporátních meetingů nebo teambuildingových akcí. Nově máme pro Vás koupelny těchto APARTMÁNŮ vybaveny fény a kosmetickými ubrousky (kapesníčky).

Kategorie ECONOMY

Dostupnou variantou ke kategorii COMFORT, určené pro méně náročnou klientelu, jsou naše 2 až 6-ti lůžkové pokoje v kategorii ECONOMY. Pokoje mají nové a pohodlné palandy a další samostatné postele. Díky umístění ve 3. nadzemním podlaží nabízejí úchvatný výhled na scenérii křivoklátských lesů a údolí řeky Berounky. Pokoje jsou vybaveny původními koupelnami s vanou a toaletou. Vysokorychlostní Wi-Fi je k dispozici zdarma, bez datového limitu. Pokoje ECONOMY jsou ideální pro pořádání akcí s přáteli či společných týmových sportovních aktivit.

Recepce

08:00 - 22:00

Gastronomie

Vaříme, sami jíme a pokrmy pro nás společně připravujeme s láskou, z převážně místních surovin. Bez použití polotovarů, náhražek a konveniencí. Spolupracujeme s dodavateli z okolí a vybíráme pečlivě to nejlepší z našeho regionu. Naším cílem je vrátit na váš (a ostatně i na náš) stůl tradiční české receptury, tak, jak je známe z domácích kuchyní z doby, kdy se v nich ještě primárně vařilo. K tomu přidáváme odlehčený šmrnc moderního pojetí tradičně české kulinariky, s autorským rukopisem našeho týmu kuchařů pod supervizí renomovaného šéfkuchaře Vladimíra Šmejkala.

Snídani si u nás můžete vychutnat buď přímo ve vnitřních prostorách restaurantu, nebo v létě na zastřešené terase, navazující na vnitřní interiér, s výhledem na venkovní bazén, celý areál resortu a dále do údolí Berounky. Kulisa jako stvořená pro stolování s naplánováním programu volného času, který jste si přijeli užít podle vlastní představy. Do snídaňové nabídky zařazujeme jak tradiční sortiment, tak také odlehčené položky snídaňového bufetu. Čerstvé pečivo z lokální pekárny v kombinaci s našimi pomazánkami nebo třeba paštikami, ovocem, zeleninou nebo čerstvými kravskými a kozími sýry od regionálních dodavatelů jsou příslibem požitku, který zpříjemní start do nového dne.

Rozhodnutí, jaké formě stolování a ve kterou denní dobu dáte přednost, je čistě na vás. Hlavní možnosti, ze kterých u nás máte na výběr, jsou dvě – výběr z nabídky polopenzí/plných penzí (2 varianty menu o 2 chodech) nebo zcela flexibilní možnost výběru z a la carte menu, kde jsou zastoupeny jak pokrmy připravené v naší kuchyni, tak i pokrmy z Grill-menu, připravované na venkovním grilu, na terase, přímo před vašima očima.

Rezervovat ubytování v RESORT VYHLÍDKA ŠLOVICE - Hřebečníky

Nejbližší ubytování Hřebečníky a okolí

Ubytování Hřebečníky

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah