CHALUPA ERIKA - Dobšín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Roubená chalupa Erika se nachází v srdci Českého ráje.

​Chalupa Erika je připravena ubytovat až osm (max. devět) osob ve čtyřech ložnicích. Vybavený kuchyňský kout, TV, krbová kachlová kamna připojená do radiátorů. Dřevo zdarma, klient si topí sám. Na pozemku se nachází ještě jeden objekt, který se pronajímá - Apartmán Bára. Oba tyto objekty mají vlastní posezení, sportovní vyžití je společné (travnaté hřiště, trampolína, dětské prolézačky, pískoviště, velký zahradní slunečník s posezením, zahradní chatka s hračkami, stůl na ping-pong a bazén. Na stejném pozemku, v blízkosti těchto objektů, se nachází rodinný dům v kterém bydlí majitel. Ubytování je vhodné pro rodiny s dětmi. Parkování přímo na pozemku v uzavřeném dvoře za elektrickou bránou. Možnost úschovy jízdních kol. Wifi připojení k internetu zdarma. Povlečení zdarma.

CHALUPA ERIKA ubytování v chalupě

Chalupa Erika
Chalupa má celkem 4 ložnice (2 dvoulůžkové, 1 třílůžkovou a 1čtyřlůžkovou s vlastní televizí a u kuchyňkou). Koupelna je vybavena sprchovým koutem a WC, další WC s umyvadlem samostatně a ještě jedno WC s umyvadlem v patře. Obytná místnost s kuchyňským koutem (plynový sporák, lednička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, kávovar dolce gusto, toustovač, pračka), krbovými kachlovými kamny a s 1 přistýlkou a BTV, satelit.
Apartmán Bára
Byt má dvě ložnice - 1/4 a 1/2, obývací pokoj s BTV, a připojením na internet, wifi a dřevo na táborák a povlečení je zdarma, jídelnu a plně vybavenou kuchyň, která je součástí obývacího pokoje. Samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. V bytě jsou krbová kachlová kamna připojená do radiátorů. Dřevo zdarma, klient si topí sám. Dále je možno využít další mini kuchyň, která se nachází při vstupu do bytu. V tomto bytě jsou střešní okna, která se nachází na jihozápad.
Oplocený pozemek, dvůr, ohniště s posezením, zahradní nábytek, terasa s posezením, přenosný gril, dětský koutek. Parkování u objektu.
Vhodné jak pro rodiny s dětmi, firmy, tak pro party lidí zapálených do turistiky a cykloturistiky.
Kauce 2000 kč na pobyt je vybírána při příjezdu.
Jak na chalupu, tak na apartmán.
Byt se nachází
na společném pozemku s objektem, kde bydlí majitel.
Je otočen směrem do dvora.
V sousedství bytu se nachází Chalupa Erika. K bytu je možno využít garáž, na uschování kol, kočárků, atd.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyňce. Nejbližší restaurace jen pár metrů od chalupy.

Okolí chalupy a Dobšín

V okolí se lze věnovat převážně turistice a cyklistice. V oblasti Českého ráje je spoustu krásných míst, která stojí za návštěvu - Drábské světničky, Prachovské skály, Trosky, Hrubá Skála, Drábovna, Suché, Besedické a Klokočské skály, Bozkovské dolomitové jeskyně), hrady a zámky: Hrad Kost je pouhý 1,5 km pěšky. Pecka, Mnichovo Hradiště, Sychrov, Humprecht, Valdštejn, Kozlov, Hrubý Rohozec, Frýdštejn, Malá Skála, Kumburk, Rotštejn. Vykoupat se můžete jak ve venkovním bazénu na zahradě, tak v nedalekém Komárovském rybníce, případně si zajet do aquaparku v Jičíně nebo v Liberci.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ERIKA - Dobšín

Nejbližší ubytování v Dobšíně a okolí

Ubytování Dobšín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah