PENSION STŘEHOM - Dolní Bousov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Střehom, hospodářská usedlost z konce 18. století po kompletní rekonstrukci. Nachází se na břehu rybníka s vlastním vstupem do vody. Vesnička Střehom je přímo na cyklistické stezce Českým Rájem a na rozcestí několika značených turistických stezek. Nejoblíbenější procházka je údolím Plakánek na hrad Kost, který je vzdálen jen 3 km od pensionu.

K dispozici je pět pokojů. Jeden pokoj s vlastním sociálním zařízením, terasou a výhledem na rybník, čtyři pokoje se společnou, moderně vybavenou koupelnou se sprchovým koutem, vanou a dvěma umyvadly. Dvě samostatná WC. Společenská místnost s krbem a výhledem do zahrady a na rybník, televize se satelitním příjmem a Wi-Fi internet. Základní kuchyňka je součástí společenské místnosti.

PENSION STŘEHOM ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny válendami a lůžkovinami. Na pokojích není dovoleno kouření. Společná kuchyňka má k dispozici lednici, mikrovlnnou troubu. varnou konvici, vařič, gril, krb televizi

Recepce

Příjezd na ubytování je po 14hodině Odjezd do 10hodin

Okolí pensionu a Dolní Bousov

Výborné prostředí na procházky lesem, jízdu na kolech, koupáni v rybníku nebo vyjížďky na hrady a zámky v Českém Ráji. 5 km od městečka Sobotky a zámku Humprecht. Možnost vyjížďky kočárem po Českém Ráji.

Ze Střehomi vede několik značených ztezek do nejrůznějších koutů Českého Ráje. Výhodou našeho místa je to, že se nemusíte na ztezky přibližovat autem. Vyjdete z pensionu a jste v přírodě a první turistická značka na Vás bude čekat na hrázi rybníka. Pro Vaši informaci uvádíme přibližné vzdálenosti po ztezkách k některým turistickým atrakcím:

Střehomský mlýn - 300 metru - starý mlýn se stále funkčním mlýnským kolem, kde se točila například pohádka S čerty nejsou žerty.
Hrad Kost - 3 km údolím Plakánek (nádherná procházka údolím lemovaným skalními útvary a potokem). Na konci Vás bude čekat výborné občerstvení U rytíře.
Sobotka a zámek Humprecht - 5 km
Vesec - krásný skanzen s roubenými chaloupkami, který se stal místem natáčení mnoha filmů.

Rezervovat ubytování v PENSION STŘEHOM - Dolní Bousov

Nejbližší ubytování v Dolním Bousově a okolí

Ubytování Dolní Bousov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah