EFI SPA HOTEL & PIVOVAR - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový EFI SPA Hotel**** Superior otevřený v roce 2021 se nachází v jedné z nejznámějších historických budov v těsné blízkosti centra Brna na náměstí 28. října u rozlehlého parku.

Nový EFI SPA Hotel**** otevřenýv roce 2021 se nachází v jedné z nejznámějších historických budov v těsnéblízkosti centra Brna na náměstí 28. října u rozlehlého parku.

EFI SPA hotel nabízí 35luxusních a stylově zařízených pokojů. Pro Váš pobyt můžete zvolit dvoulůžkovýpokoj Executive nebo dvoupokojový prostorný apartmán Junior se samostatnouložnicí a obývacím pokojem. Většina pokojů má navíc balkon orientovaný dovnitrobloku nebo do ulice s výhledem do parku. Pro opravdový zážitek jsouk dispozici pokoje typu Junior Deluxe neboli svatební apartmány, které Vásnadchnou svou velikostí, oddělenou ložnicí, obývacím pokojem s posezením advěma samostatnými koupelnami pro naprostý komfort.

EFI SPA Hotel má 45 vlastníchparkovacích stání ve dvou patrech podzemních garáží. Parkování je zpoplatněnočástkou 250 Kč/auto/noc. Velkým bonusem jsou nabíjecí stanice elektromobilů, které mohu naši hosté využít zdarma. K dispozici je 6 nabíjecích míst a 2 rychlonabíjecís výkonem 50 kW.

Součástí hotelu je řemeslný EFIPIVOVAR a pivovarská restaurace EFIHostinec se zaměřením na poctivou českou kuchyni.

Zážitek z pobytu podtrhnenávštěva wellness centra. Chvíle odpočinku si můžete vychutnat v prostornéfinské sauně, nádherné mozaikové parní sauně nebo ve vířivce. Třípatrováodpočívárna vedoucí do věžičky budovy hotelu je originálním místem pro Vaši relaxaci.

V celém hotelovém komplexuje dispozici WiFi zdarma.

EFI SPA HOTEL & PIVOVAR ubytování v hotelu

Našim hostům nabízíme luxusníapartmány s originálními prvky a doplňky, které vykouzlí příjemnouatmosféru Vašeho pobytu. Každý pokoj je doplněn originálním obrazemz dílny malíře Marka Číhala.

Celková kapacita EFI SPA HOTELUje 35 apartmánů. Vybrat si můžete ze tří typů našich apartmánů. Prvnímz nich je apartmán typu Executive, kterých je celkem 22, a které jsouumístěné ve 3. , 4. a 5. patře. Dvoulůžkové apartmány pro 1 až 2 osoby disponujívstupní chodbou se šatní skříní, nabízí luxusní postel King Koil a kuchyňskýkout. Většina těchto pokojů má koupelnu s vanou i se sprchovým koutem. Celkem 5 pokojů Executive má na výběr buď sprchu nebo vanu. Součástí 17 pokojůtypu Executive je tak balkon.

Druhým typem jsou apartmányJunior ve 2. , 3. a 5. patře, které mají samostatnou ložnici s luxusnípostelí King Koil a oddělený obývací pokoj. V obývacím pokoji najdetepohodlné rozkládací sofa s křeslem a konferenčním stolkem. Součástíobývacího prostoru je čajovo-kávový koutek vybavený setem na přípravu čaje a kávy. Celkem 11 apartmánů typu Junior. Většina těchto pokojů disponuje 2 koupelnami asamostatnou toaletou. Celkem 4 pokoje tohoto typu mají k dispozici balkonorientovaný do parku.

Třetím typem jsou luxusní & . 34; svatební& . 34; apartmány Junior Deluxe. Jeden z nich se nachází ve 3. patře, druhá v 5. patře. Potěší Vás svou rozlohou, samostatným obývacím prostorems posezením a 2 samostatnými koupelnami. Ložnice nabídne postel King Koilo velikosti Super King s vysokou matrací. V pokoji jsou dvě samostatnékoupelny s vanou nebo se sprchou, součástí také dvě samostatné toalety.

Recepce

Recepce je otevřena nonstop.

Gastronomie

Součástí hotelu je vlastnířemeslný EFI PIVOVAR a špičková pivovarská restaurace EFI Hostinec.

Restaurace Vás okouzlí příjemnýmprostředím a originálním designem doplněným o obrazy z díla úspěšnéhoumělce Marka Číhala.

Restaurace je zaměřena napoctivou českou kuchyni s využitím lokálních a čerstvých surovin. Přenesete se tak do doby, ve které bylo kuchařské řemeslo vykonávané s láskou, poctivostí a důrazem na kvalitu.

Naše restaurace servíruje pokrmyjak tradiční, tak i moderní české kuchyně. Zároveň disponuje vlastní zrárnoumasa. Steakové maso u nás zraje po dobu minimálně 40 dní, abyste si mohlivychutnat prvotřídní steak dle Vašeho výběru. A tohle stojí za návštěvu!

Pestrý jídelní lístek obměňujemedle ročního období na základě aktuálních surovin a doplňuje jej bistro nabídka, ve které budou například čerstvé ryby ze sádek přímo od rybářů.

Tato jídla Vám kuchaři připravujív otevřené kuchyni, díky níž můžete sledovat jejich práci, popřípadě Vámrádi poradí s výběrem jídla.

Naše kuchyně je pod vedením šéfkuchařeHonzy Malinky, který své zkušenosti čerpal v tuzemských i zahraničníchrestauracích a hotelích. Se svým týmem pro Vás připraví nevšední gastronomickézážitky.

Vaše chuťové buňky potěší také pestrývýběr snídaní formou švédských stolů. Snídaně podáváme ve všední dny od 7 do 10hodin. V sobotu a v neděli jsou snídaně prodloužené do 10.30 hodin.

Rezervovat ubytování v EFI SPA HOTEL & PIVOVAR - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah