UBYTOVÁNÍ V BRNĚ - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Ubytování se nachází v klidném prostředí nedaleko centra Brna.

Nabízíme možnost parkování v uzavřeném objektu. Každý náš pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením s koupelnou, lednicí, televizí.

Všechny naše pokoje jsou bezdrátově pokryty vysokorychlostním internetem, který je všem naším hostům zdarma přístupný.

Domácí zvířata nejsou povolena

Ubytování se nachází v klidné čtvrti Černá Pole, 25 min. chůzí od centra města. Nedaleko od nás se nachází:
slavná vila Tugendhat, Mendelova univezita, Dětská nemocnice, klinika Sungal Clinic a brněnský park Lužánky.

UBYTOVÁNÍ V BRNĚ ubytování na privatu

Pokoj č. 1: obsahuje jednu postel o velikosti 200×90 . Celkový rozměr pokoje činní 10 m2. Na pokoji je LED TV, malá chladnička, klimatizace, posezení pro 1 osobu, součástí pokoje je koupelna se sprchou a WC, dále je hostům k dispozici kuchyňský koutek, který se nachází poblíž pokoje, je zde mikrovlnka, varná konvice, lednice s mrazákem, základní nádobí, posezení.

Pokoj č. 2: obsahuje tři samostatné postele o velikosti 200×90 , celkový rozměr pokoje činní 16,5 m2. Na pokoji je LED TV, malá chladnička, klimatizace, posezení pro 3 osoby, součástí pokoje je koupelna se sprchou a WC, dále je hostům k dispozici kuchyňský koutek, který se nachází poblíž pokoje kde je zde mikrovlnka, vařič, lednice s mrazákem, základní nádobí, posezení.

Pokoj č. 3: obsahuje dvě samostatné postele o velikosti 200×90 , lze umístit rozkládací přistýlku, celkový rozměr pokoje činní 17,4 m2. Na pokoji je LED TV, malá chladnička, klimatizace, posezení pro 2 osoby, součástí pokoje je koupelna se sprchou a WC, bidet. . Dále je hostům k dispozici kuchyňský koutek, který se nachází poblíž pokoje, je zde mikrovlnka, vařič, lednice, základní nádobí, posezení.

Pokoj č. 4: obsahuje dvoulůžkovou manželskou postel o velikosti 200×160 , lze umístit rozkládací přistýlku, celkový rozměr pokoje činní 17,2 m2. Na pokoji je LED TV, klimatizace, lednice s mražákem, kuchyňka s elektrickým vařičem, mikrovlnka, posezení pro 2 osoby, malý jídelní kout, součástí pokoje je koupelna se sprchou a WC.

Pokoj č. 5: obsahuje jednu postel o velikosti 200×90 . Celkový rozměr pokoje činní 10 m2. Na pokoji je LED TV, malá chladnička, klimatizace, posezení pro 1 osobu, součástí pokoje je koupelna se sprchou a WC. Dále je hostům k dispozici kuchyňský koutek, který se nachází poblíž pokoje, kde je mikrovlnka, vařič, lednice, základní nádobí, posezení.

Na všech pokojích je samostatná klimatizace a ústřední topení.

Recepce

Čas příjezdu: od 14:00 - do 20:00 hodin. Čas odjezdu: do 10:00 hodin.

Gastronomie

Restaurace Na Chatě od nás vzdálena 170 m

Restauraci NA CHATĚ najdete v Brně v Černých polích, kousek od centra města. Před restaurací lze snadno zaparkovat. Získá si Vás svou neobyčejně ÚTULNOU ATMOSFÉROU a velkou zahrádkou s dětským hřištěm. Vnitřní interiér samostatné restaurace Vás okouzlí svým moderním stylem ve stylu dřevěné chaty a BIO KRBEM, který rozděluje restauraci na část kuřáckou a nekuřáckou. Restaurace je vhodná pro Vaše rodinné oslavy, firemní večírky, rauty, svatby či promoce. Nabízíme různé druhy jídel, od vynikajících českých vychytávek, které si určitě pamatujete od babičky, až po u nás uzené speciality.

více na

Okolí privatu a Brno

V nejbližším okolí najdete Mendelovu univerzitu - 350 m, Dětskou nemocnici - 750 m, lékařskou kliniku SurGal Clinic - 170 m, slavnou Vilu Tugendhat - 314 m,

prvorepublikovou kavárnu ERA - 618 m, Boby centrum - 790 m a v neposlední řadě, krásný park Lužánky - 111 m.

Centrum města (náměstí Svobody), vzdáleno 1,8 km chůzí cca 25 min.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V BRNĚ - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah