PENSION MIJAMI - Bošilec

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný​  pension Mijami se nachází na okraji třeboňské pánve v rovinaté oblasti, který je vhodný pro cykloturistiku, inline-skating, koloběžky nebo na treking. Pension se nachází na místě bývalého průmyslového objektu, který sloužil jako ubytovna a kanceláře pro výstavbu sousedící vodárny.   S výstavbou jsme začali v roce 2004. Nejprve přišla na řadu oprava a přestavba bývalé kotelny, potom se začalo se stavbou pensionu a bytu. Protože celá stavba byla financována výhradně s vlastních zdrojů, tak se finální část protáhla až do roku 2016. Pension byl otevřen na jaře roku 2018.

​Rodinný​  pension Mijami se nachází na okraji třeboňské pánve v rovinaté oblasti, který je vhodný pro cykloturistiku, inline-skating, koloběžky nebo na treking.   Pension se nachází na místě bývalého průmyslového objektu, který sloužil jako ubytovna a kanceláře pro výstavbu sousedící vodárny.   S výstavbou jsme začali v roce 2004. Nejprve přišla na řadu oprava a přestavba bývalé kotelny, potom se začalo se stavbou pensionu a bytu. Protože celá stavba byla financována výhradně s vlastních zdrojů, tak se finální část protáhla až do roku 2016. Pension byl otevřen na jaře roku 2018.
Pension Mijami nabízí klidné prostředí s rozsáhlou zahradou s parkem a lavičkami.   Možnost zapůjčení grilu a dětem je k dispozici velká trampolína.   Po domluvě je možné se zapojit do skupinových cvičení, které zde probíhají celoročně.   Pod areálem je požární nádrž, která v létě slouží ke koupání. Parkování je možné přímo u objektu pensionu a v  celém objektu je WiFi připojení zdarma.

PENSION MIJAMI ubytování v pensionu

Pension nabízí k ubytování ​10 dvoulůžkových pokojů (5 pokojů na každém podlaží),   3 pokoje vybaveny manželskou postelí s přistýlkou (postele v ostatních pokojích se dají sloučit).   Každý pokoj má vlastní koupelnu a WC,   TV na pokoj je možná po domluvě.  

Gastronomie

Kuchyňka společná pro každé patro (v současné době se kuchyňka pro druhé patro dovybavuje) – je vybavená vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, ledničkou a samozřejmě nádobím a příbory

Okolí pensionu a Bošilec

V městyse  Dolní Bukovsko se nachází kino, lékárna, potraviny (Flop, Trefa),   2 obchody se smíšeným zbožím,   2 hospody (nevaří se).   Místní pivovar Bukovar a v létě točená zmrzlina U Marušky.   Velké fotbalové hřiště a tenisové kurty.   Cihelna Heluz.

Rezervovat ubytování v PENSION MIJAMI - Bošilec

Nejbližší ubytování v Bošilci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah