RUTA 80 HOSTEL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Ruta 80 Hostel vás přivede zpět do 80. let s charakteristickou atmosférou a přátelský personál vám v každém případě pomůže, abyste si byli jisti, že v Brně strávíte opravdu skvělý čas.

​​Ruta 80 Hostel  vás přivede zpět do 80. let s charakteristickou atmosférou a přátelský personál vám v každém případě pomůže, abyste si byli jisti, že v Brně strávíte opravdu skvělý čas. Hosté se mohou ubytovat v privátním třílůžkovém pokoji, třílůžkovém sdíleném pokoji a osmilůžkovém sdíleném pokoji.

Hosté si mohou každou hodinu vychutnat připravené občerstvení (káva a čaj). Hostel má samozřejmě plně vybavenou kuchyň, kterou můžete využít a užít si společnost ostatních hostů ve společenské místnosti. Sdílené WC, koupelna, a dokonce i místnost k uložení zavazadel.   Mezi další služby na místě patří bezplatné přístupové klíče a úložné skříňky. Dále si hosté mohou využít terasy.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

Recepce

Naše recepční hodiny jsou obvykle od 14:00 do 21:00. Naše údaje jsou každopádně napsány v našich dveřích, abyste se k nám v jiných případech snadno dostali. Check-in dříve nebo později je také možný, pokud jej domluvíme předem.

Gastronomie

Ceny zahrnují samoobslužnou snídani s různými zákusky, toustovým chlebem, smetanou, párky a vejci. Čaj a káva jsou nabízeny po celý den.

Kuchyně je vám plně k  dispozici. K  vybavení patří mikrovlnná trouba, sporák, lednice, trouba a zbytek nádobí vařit speciality

Okolí hostelu a Brno

​Brno je dynamické studentské město s čerstvým pulzujícím pulzem. Kromě obvyklých historických památek nabízí mnoho festivalů, z nichž některé jsou zcela neznámé. Ale to je to, co na nich milujeme. Během slunečných dnů lidé leží v parcích, kouří vodní dýmky, pijí víno nebo pivo a povídají si...
Druhé největší město ČR nabízí nespočet turistických, sportovních a zábavních možností, jak vyplnit svůj volný čas. Navštivte historické centrum plné památek, kaváren a restaurací. Hlavním lákadlem je poté Hrad Špilberk, který se nachází v samém srdci Brna. Ve městě i kolem si na své přijdou  i milovníci kol a túr. Nechybí zde ani kulturní akce v podobě hned několika divadel, kin atd. . Brno a jeho okolí nabízí nepřeberné množství zábavy a odpočinku.

Rezervovat ubytování v RUTA 80 HOSTEL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah