EFI HOTEL - Brno

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel

eFi Palace Hotel se nachází nedaleko centra Brna, asi 7 minut chůze, v nově zrekonstruovaném objektu eFi Palace na ulici Bratislavská 52.

V hotelu jsou k dispozici jednopokojové a dvoupokojové apartmány, dvoupokojové mezonetové apartmány s terasou a jeden luxusní apartmán se třemi ložnicemi. Všechny apartmány s rozlohou od 24 do 164 m2 jsou plně vybaveny a přizpůsobeny pro provoz v režimu aparthotelu. Každý apartmán má vlastní kuchyňský kout.

Hotel má vlastní parkování ve dvoře komplexu eFi Palace s kontrolovaným vjezdem po celý den.

Hotel Brno

eFi Palace Hotel Brno se nachází nedaleko centra Brna, asi 7 minut pěšky, v rámci komplexu eFi Palace Hotel na ulici Bratislavská 52, Brno.

eFi Hotel Brno byl kompletně zrekonstruován v roce 2013.

V hotelu jsou k dispozici jednopokojové a dvoupokojové apartmány, dvoupokojové mezonetové apartmány s terasou a jeden luxusní apartmán se třemi ložnicemi. Všechny apartmány s rozlohou od 24 do 164 m2 jsou plně vybaveny a přizpůsobeny pro provoz v režimu aparthotelu. Každý apartmán má vlastní kuchyňský kout.

eFi Palace Hotel Brno má vlastní parkování v areálu komplexu eFi Palace s kontrolovaným vjezdem po celý den. Možnost rezervace parkovacího místa před Vaším příjezdem do hotelu.

eFi Palace Hotel Brno disponuje také dvěma bezbariérovými pokoji plně uzpůsobenými pro osoby s omezenou pohyblivostí.

EFI HOTEL ubytování v hotelu

Našim hostům nabízíme apartmány, které jsou situovány do dvou křídel hotelového komplexu. Ve druhém, třetím, čtvrtém a pátém patře uličního křídla se nachází 46 dvoulůžkových apartmánů. Dispozice: vstupní chodba, koupelna (vana nebo sprchový kout, WC), obývací pokoj s kuchyňskou linkou. Některé z těchto apartmánů disponují také balkónem. K dispozici je také pět čtyřlůžkových apartmánů se dvěma ložnicemi. Dispozice: vstupní chodba, koupelna s vanou, WC), obývací pokoj s kuchyňskou linkou, v kterém se nachází sofa, které lze rozložit na plnohodnotné pohodlné dvoulůžko, a samostatná ložnice.

V 5. patře uličního křídla je 6 dvoupatrových čtyřlůžkových apartmánů. Dispozice: vstupní chodba, samostatné WC, obývací pokoj s terasou a sofa, které lze rozložit na plnohodnotné pohodlné dvoulůžko, koupelna s WC, bidetem a vanou, další ložnice s luxusními postelemi King Koil. Horní terasa s venkovním posezením.

Ve dvorním křídle se nachází 22 dvoulůžkových apartmánů Executive a 5 čtyřlůžkových apartmánů Executive, které jsou rozmístěny do 5 nadzemních podlaží. Apartmány Executive jsou navíc vybaveny klimatizací a luxusními postelemi King Koil a všechny disponují terasou orientovanou do klidného dvora.

V 5. podlaží dvorního křídla je mezonetový klimatizovaný apartmán VIP de Luxe se 3 ložnicemi a s obývacím pokojem s kuchyňským koutem a posezením pro pohodlné jednání nebo odpočinek.

Varianty uspořádání lůžek - Všechny pokoje i ložnice jsou dvoulůžkové a lze je uspořádat jako novomanželskou postel (Double) nebo se samostatnými postelemi (Twin).

Kuchyňská linka v každém apartmánu je vybavena sporákem, mikrovlnnou troubou s grilem a horkovzdušnou konvekcí, ledničkou a varnou konvicí.

V každém pokoji je Smart TV se satelitním příjmem.

V celém hotelu je bezplatné připojení na internet Wi-Fi.

Recepce

Hotelová recepce:

Pondělí až neděle: od 7 do 22 hodin.

Recepce nonstop k dispozici na tel. č. .

Gastronomie

Restaurace STARÁ TKALCOVNA s kapacitou 80 míst nabízí snídaně, obědy i večeře. Jídla a la carte, speciální večerní menu a polední menu.

Snídaně podáváme formou bufetových stolů obsahujících výrobky naší skvělé kuchyně.

Rezervovat ubytování v EFI HOTEL - Brno

Nejbližší ubytování v Brně a okolí

Ubytování Brno

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah