PENZION HONZA - Svoboda nad Úpou

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Honza nabízí ubytování nedaleko lyžařských sjezdovek.

Svoboda nad Úpou (550m. n. m) je bránou východní části Krkonoš a leží pod Černou horou (1300m. n. m) mezi městy Trutnov (10km) a Pecí pod Sněžkou (12km). Janské lázně jsou vzdálené 2 km. Nejvyšší hora Česka - Sněžka (1602m. n. m) je vzdálena 17 km.

Penzion se nachází v klidné části Svobody nad Úpou. Jedná se o ubytování v soukromí rodinného tipu vhodný pro ubytování max. 10 dospělých lidí, nebo tří rodin s dětmi. K dispozici je zahrada s možností grilování, opékání popř. hraní míčových her.

K dispozici jsou 3 pokoje s vlastním sociálním zařízením. Dále se v penzionu nachází společná kuchyň pro všechny 3 pokoje.

Gastronomie

STRAVOVÁNÍ

Všem ubytovaným je k dispozici společná kulturní místnost s plně vybavenou kuchyní. Přibližně 20 min pěšky od penzionu (3 min. autem) se nachází stylově vybavená restaurace "Hostinec Na Kopečku" s nabídkou více než 80 minutkových jídel české i mezinárodní kuchyně.

Okolí pensionu a Svoboda nad Úpou

TIPY NA VÝLETY V OKOLÍ

Aby se Vám u nás líbilo a měli jste důvod se vracet, nabízíme Vám na těchto stránkách tipy na výlet po blízkém i vzdálenějším okolí. Většina zajímavých turistických cílů je vzdálena do 30 km od penzionu. Z okolí lze jmenovat především velmi blízké hřebeny Krkonoš s nejvyšší horou ČR Sněžkou, Adršpašsko-teplické skály, ZOO se Safari ve Dvoře Králové n. L. , Babiččino údolí, zámek Kuks, dělostřelecká tvrz Stachelberg, pevnost Josefov, hvězdárna v Úpici, muzea, galerie, naučné stezky, turistické a cykloturistické trasy. V blízkém okolí je situováno několik významných lyžařských středisek s mnoha vleky, sjezdovkami, ideálním terénem pro běžkaře, a to jak pro začátečníky, tak zkušené lyžaře.

Rezervovat ubytování v PENZION HONZA - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah