PENZION FAMILY - Svoboda nad Úpou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Family najdete v klidné obci Svoboda nad Úpou v Krkonoších. Ubytovat se zde můžete ve dvoulůžkových až čtyřlůžkových pokojích a dvou apartmánech. Na útulné zahradě se nachází posezení s grilem. K dispozici vám bude také letní bazén. Na chodbách penzionu se vyskytuje přes 80 loveckých trofejí. Okolní krajina přímo vybízí k výletům. Krkonošský národní park skýtá místa téměř nedotčená člověkem. Právě zde můžete obdivovat unikátní faunu a flóru.

PENZION FAMILY ubytování v pensionu

K dispozici jsou dvoulůžkové až čtyřlůžkové pokoje, Rodinný apartmán s pěti lůžky, Dva apartmány se dvěma ložnicemi a apartmán DeLuxe s vlastní kuchyňkou, jídelním koutem a obývacím pokojem. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení. Využít můžete společenskou místnost / dětskou hernu s televizí. Samozřejmostí je bezplatné bezdrátové připojení k internetu, které je dostupné v celé budově.

Recepce

Recepce je otevřena dle případné předchozí domluvy - příjezdy od 14:00 do 20:00 hod. V ostatních případech nutná domluva předem.

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně. V přízemí penzionu se nachází bar, který je při větší obsazenosti nebo po domluvě otevřen, jinak je plně flexibilní pro objednávky na venkovní pergolu nebo přímo na pokoj a to po celou dobu pobytu.

Okolí pensionu a Svoboda nad Úpou

V letním období se můžete vydávat na pěší i cyklistické výlety po okolní krajině. Krkonošská krajina uspokojí i ty nejnáročnější turisty. Naopak méně zdatní můžou využít mnoho okolních lanovek. K oblíbeným vrcholům patří samozřejmě Sněžka, na kterou se můžete pohodlně dostat lanovkami. Dalšími zajímavými místy jsou Černá hora a okolní bažiny, které jsou velmi dobře přístupné do dřevěných lávkách.

Zima je v tomto regionu rájem pro všechny sjezdaře. Nespočet lyžařských areálů nabízí sjezdovky různých délek a obtížností. Začátečníci mohou využít služeb některé s lyžařských škol. Příznivci běžeckého lyžování jistě ocení desítky kilometrů upravovaných stop.

Horská střediska mohou nabídnout i atrakce pro zpestření volného času. Naleznete zde bowling, bobové dráhy i adrenalinové atrakce.

Rezervovat ubytování v PENZION FAMILY - Svoboda nad Úpou

Nejbližší ubytování ve Svobodě nad Úpou a okolí

Ubytování Svoboda nad Úpou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah