APARTMÁN JITKA - Protivín

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Jitka se nachází v centru jižních Čech v klidné části malého města Protivín nedaleko okresního města Písek. Apartmán je plnohodnotně vybaven jako byt a je určen pro maximální počet 6 osob. Nechybí velká plně vybavená kuchyň s jídelním stolem, obývací část se satelitní TV, krb, či lodžie k posezení u kávy nebo vína.

Hosté mají dále k dispozici posezení pod zastřešenou pergolou s krbem a možností grilování, případně hraní elektronických šipek. Zahrada je oplocena.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁN JITKA ubytování v apartmánu

Apartmán je vybaven 2 oddělenými ložnicemi, každá ložnice má dvoulůžko. V obývacím pokoji je možnost přistýlky pro 2 osoby. Dle dohody je možnost jedné přenosné dětské postýlky. Koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a automatickou pračkou.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyňská linka (sklokeramická 4ploténková deska s el. troubou, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, vinotéka, varná konvice, kávovar, myčka a potřebné nádobí. Zajištění snídaní za příplatek po dohodě možné. Též možnost stravování ve 300 m vzdálené restauraci.

Okolí apartmánu a Protivín

Rekreační apartmán se nachází v centru jižních Čech v klidné části malého města Protivín nedaleko okresního města Písek. Ve městě je plná občanská vybavenost (supermarket, restaurace, lékař, různé obchody, vlak, bus atd). Tato poloha ubytování je velmi výhodná pro zájemce o turistiku, cykloturistiku – mnoho značených km cyklostezek (rovinatý terén), hrady, zámky, zoo atd.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN JITKA - Protivín

Nejbližší ubytování v Protivíně a okolí

Ubytování Protivín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah