PENZION DRUŽBA - Vodňany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hledáte možnost ubytovat se na jihu Čech? Nabízíme Vám ubytování v rodinné penzionu. Jeden dvoulůžkový pokoj, tři třílůžkové pokoje a jeden čtyřlůžkový rodinný pokoj (dvě místnosti) jsou Vám plně k dispozici. Na všech pokojích je vlastní sociální zařízení, televize, wi-fi. Restaurace je součástí objektu.

Hledáte možnost ubytovat se na jihu Čech? Nabízíme Vám jeden dvoulůžkový pokoj, tři třílůžkové pokoje a jeden čtyřlůžkový. Na všech pokojích je vlastní sociální zařízení, na některých TV.

Recepce

Po - Čt 8:00 - 22:00 Pá 8:00 - 23:00 So - Ne 10:00 - 22:00

Gastronomie

Restaurace a pizzerie:

Interiér restaurace září ohnivými barvami, je vkusně doladěný různými doplňky. Její kapacita je 70 osob v zimě, v létě při pěkném počasí je možné otevřít terasu.

K prožití příjemných chvil Vám jistě dopomůže bohatý výběr specialit z italské, ale i české kuchyně. Recepty italských mistrů jsou připravovány v peci přímo před Vaším zrakem a linoucí se vůně umocní vynikající chuť jídla.

Součástí restaurace je také dětský koutek, který splňuje všechny parametry k tomu, aby zde bylo Vaše dítě šťastné a spokojené i bez Vás, a vy jste si zatím mohli v klidu vychutnat lahodnou kávu Piaza.

Rezervovat ubytování v PENZION DRUŽBA - Vodňany

Nejbližší ubytování ve Vodňanech a okolí

Ubytování Vodňany

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah