RANČ ESADERA - Kestřany

Více o pensionu

Popis ubytování

Ranč Esadera je sportovně rekreační areál, který se nachází v malebné krajině na levém břehu řeky Otavy. Na Ranči Esadera máme k dispozici ubytovací kapacitu až 97 lůžek. Možností ubytování je vícero, nabídnout Vám můžeme apartmány s vlastní koupelnou a toaletou, zděné pokoje, zateplené sruby a klasické čtyřlůžkové chatky. Ubytovací kapacity areálu jsou určeny k celoročnímu provozu.

Rozloha Ranče Esadera je na ploše větší než 2 ha, proto je mimo výcvikové aktivity vhodný také pro pořádání mnoha různých sportovních a dalších aktivit jako jsou semináře, soustředění, školy v přírodě, svatby, oslavy, školení, teambuildingy, koncerty atd. Pro naše hosty máme k dispozici 15 odkládacích boxů a 6 velkých kotců.

Gastronomie

Našim hostům je k dispozici restaurace s bohatou nabídkou nápojů i lahodných pokrmů. V restauraci je volný přístup k wifi.

Okolí pensionu a Kestřany

V bezprostřední blízkosti areálu jsou lesy a několik rybníků. Ranč Esadera leží mezi obcemi Malé Nepodřice a Zátaví, 4km od okresního města Písek přímo na cyklostezce č. 1049.

Rezervovat ubytování v RANČ ESADERA - Kestřany

Nejbližší ubytování Kestřany a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah