APARTMÁNY POD PUTIMSKOU BRANOU - Písek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Pod Putimskou branou se nacházejí v Písku.

Apartmány Pod Putimskou branou naleznete v Písku nedaleko řeky Otavy. Nabízejí ubytování ve dvou samostatných apartmánech s kuchyní a koupelnou. Po domluvě možnost zapůjčení dětské postýlky a jídelní židličky. Parkování zajištěno přímo u apartmánů. WIfi připojení k internetu zdarma.

APARTMÁNY POD PUTIMSKOU BRANOU ubytování v apartmánu

K dispozici jsou 2 apartmány - třílůžkový apartmán Eliška a šestilůžkový apartmán Linda se dvěma ložnicemi. Oba apartmány jsou vybaveny kuchyňskou linkou s lednicí, sporákem a rychlovarnou konvicí. Koupelna se sprchovým koutem a WC. Apartmán Eliška má navíc v obývacím pokoji krbová kamna.

Gastronomie

K ubytování lze objednat kontinentální snídani. A okolí je několik restaurací, ta nejbližší je vzdálena necelých 200 m od ubytování.

Okolí apartmánu a Písek

Apartmány Pod Putimskou branou jsou situovány v centru královského města Písek, nedaleko řeky Otavy. Velké náměstí je vzdálené pouze 350 metrů, dominanta města (kostel Narození Panny Marie s vyhlídkovou věží) 300 m. V těsném sousedství domu je plavecký bazén a obchod s potravinami. Vlakové a autobusové nádraží jsou cca 12 minut chůze. Okolí domu vyzývá též k pěší turistice a cyklistice - turistické trasy a cyklotrasy jsou jen pár kroků od vstupních dveří.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY POD PUTIMSKOU BRANOU - Písek

Nejbližší ubytování v Písku a okolí

Ubytování Písek

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah