APARTMÁN V CENTRU JIČÍNA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Výborné podmínky pro strávení rodinné dovolené v Jičíně nabízí Apartmán v centru Jičína, sídlící přímo v historickém centru malebného města u hranic CHKO Český ráj.

. Pár kroků to máte na hlavní náměstí, kterému vévodí Valdštejnský zámek, procházkou dojdete na vrch Čeřovka s prastarou rozhlednou. Příjemně kopcovité okolí potěší všechny cykloturisty.
V prostorném apartmánu se pohodlně vyspí 5 osoby a 2 děti. Je kompletně vybavený vším, co potřebujete ke spokojenému pobytu, včetně kuchyně s jídelnou. Parkovat budete zdarma v okolí domu.

APARTMÁN V CENTRU JIČÍNA ubytování v apartmánu

Útulný apartmán s celkovou rozlohou 65 m2 situován 2+1. Skládá se z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a jednolůžkovou postelí. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, kde je dvoulůžková postel, dětská postel a dětská postýlka. Dále je z obývacího pokoje vstup do plně vybavené kuchyně, špajzu, jídelny a na balkón. Dále je v apartmánu samostatná toaleta, koupelna s vanou a komora. Apartmán bezplatně pokrývá spolehlivý wi-fi signál s připojením k internetu. Dále je možné úschovy kol v zádveří.

Gastronomie

Snídaně je možné zajistit v Hotelu U krále - snídaně formou bufetu za cenu 150 Kč pro dospělé, 100 Kč pro děti. Díky výborné poloze v centru si můžete pohodlně vybírat vyhlášené restaurace a kavárny. Je libo mexická specialita? Čína? Nebo některá z českých klasik? Vše najdete pár kroků od apartmánu.

Okolí apartmánu a Jičín

Půvabné centrum Jičína je městskou památkovou rezervací s mnoha cennými stavbami a zajímavostmi. Okouzlí vás už svým náměstím, za kterým stojí Valdštejnská brána s vyhlídkovým ochozem. Jen kousek od ní najdete Rumcajsovu ševcovnu, ve které poznáte život slavného loupežníka předtím, než se dal na dráhu zločinu. Kousek za městem se tyčí známé Prachovské skály, které jsou dostupné autem nebo turistickými autobusy.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN V CENTRU JIČÍNA

Nejbližší ubytování v Jičíně a okolí

Ubytování Jičín


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah