HOTEL TAMMEL - Jičín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový hotel v Jičíně s moderně vybavenými pokoji, dvěma restauracemi, konferenčními sály a wellness centrem.

Novostavba hotelu v Městské památkové rezervaci Jičín, nedaleko historického centra prezentuje současnou architekturu ve velice zajímavém historickém kontextu a terénu. V zelených stupňovitých plochách střech hotelu jsou celoprosklené střešní světlíky, které umožňují horní osvětlení sálu a předsálí. Okolí hotelu lemují horní korunní linie původních hradeb.

HOTEL TAMMEL ubytování v hotelu

Pokoje jsou vybaveny kartovými bezpečnostními zámky. Veškeré pokoje jsou nekuřácké. K dispozici jsou výtahy a bezbariérové přístupy. Rodinný pokoj se nachází ve 4. patře a je dostupný po schodišti ze 3 patra, kam dojedete výtahem.

Okolí hotelu a Jičín

Zajistit bohaté sportovní vyžití je nedílnou součástí našich služeb. Z tohoto důvodu jsme i mimo hotel připraveni zajistit sportovní a volnočasové aktivity dle potřeb. Postaráme se o to, abychom co nejvíce naplnili představy klientů a obohatili tak jejich dovolenou nebo pracovní cestu. Doporučíme výlety za sportem, zábavou a zajímavostmi regionu. Jičín je jedno z nejkrásnějších měst České republiky. Díky množství historických památek, stejně tak pro svoji polohu v Českém ráji je oblíbeným, turisticky vyhledávaným místem. V roce 2016 získal Jičín titul Historické město roku.

Rezervovat ubytování v HOTEL TAMMEL - Jičín

Nejbližší ubytování v Jičíně a okolí

Ubytování Jičín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah