PENZION ČÁP - Mikulov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Přijeďte nasát kouzlo Jižní Moravy do rodinného Penzionu Čáp v Mikulově. Nově postavený penzion s vinným sklepem se nachází v jižní části Mikulova, kde se z terasy můžete kochat mikulovským zámkem nebo Svatým kopečkem. Unikátem je hnízdo, kam se každoročně čápi vrací. Nabízíme moderní pokoje s kvalitní postelí a plně vybavenou kuchyní. U některých z nich nechybí klimatizace nebo balkón. Penzion nabízí bohaté snídaně formou bufetu, parkování v areálu, krytou kolárnu, venkovní posezení s grilem a koutek pro děti.

Pro firmy nabízíme velkou školící místnost s kapacitou až 60 míst a vinný sklep s posezením. Máme ideální prostory pro vánoční večírky a využít můžete také degustaci kvalitních vín se someliérem vinařství Kosík. K odpolednímu i večernímu posezení zařídíme catering dle Vašich přání.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION ČÁP ubytování v pensionu

Hosté se mohou ubytovat ve dvoulůžkových pokojích standard, s balkonem a komfort. Všechny pokoje jsou vybaveny kuchyňkou, televizí a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Pokoje standard se nacházejí v přízemí a mají rozlohu 21 až 29 m2. Pokoje s balkonem jsou situovány v 1. patře a mají rozlohu 21 až 31 m2. Pokoje komfort se poté nacházejí v 2. patře a mají rozlohu 31 až 30 m2.

Pokoje komfort a standard jsou navíc vybaveny klimatizací.

Gastronomie

Každý pokoj disponuje svou vlastní vybavenou kuchyňkou. Hosté mají možnost objednání snídaní.

Okolí pensionu a Mikulov

Krásná příroda - Pálava, Mušovská jezera, vinice. Historické památky - Mikulov, Znojmo, Valtice, Lednice, LVA - Lednicko-Valtický areál, Dolní Věstonice, Pasohlávky - římské vykopávky, cyklostezky - Greenways, moravské vinařské a dalších 7, které vedou přes Drnholec. Rybolov - řeka Dyje, Pasohlávky. Vodní sporty - Mušovská jezera, Inline bruslení - Jevišovka.

Rezervovat ubytování v PENZION ČÁP - Mikulov

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah