HOTEL AURELIUS MIKULOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Aurelius se nachází poblíž centra města Mikulova. Unikátní interiér restaurace je z cihel, což evokuje atmosféru vinného sklípku. Disponuje 15 pokoji s recepcí. Cena zahrnuje i snídaně. Parkování a úschovna kol v zahradě zdarma.

Hotel Aurelius se nachází v Mikulově, malebném historickém městě na Jižní Moravě na trase z Prahy do Vídně. Polohou je umístěn na okraji historického jádra města, takže hosté nejsou rušeni provozem z ulice, ale přesto jim cesta do centra nezabere více jak 10 minut chůze.

Klidné domácí prostředí blízko centra Mikulova s velkou zahradou pro parkování, jedinečná atmosféra budovy pocházející ze 17 století, unikátní interiér restaurace, zahradní terasa a malé barové posezení s vinotékou. Individuální přístup personálu

Pro ubytované je v areálu možnost pronájmu vinného sklípku pro 14 osob, v případě zájmu o degustaci Vám zajistíme sommeliera. Spolehlivá WiFi v celém areálu, parkování pro klienty ve vnitrobloku zdarma. Pestrý výběr z restaurací v blízkosti hotelu, včetně sportovního vyžití (bowlingu, šipek, kulečníku, stolního fotbálku, Air hokeje, laserové střelnice a golfového simulátoru).

Pro rodiny s dětmi nabízíme klidné prostředí, kuchyňku s možností přípravy jídel pro nejmenší, bezbariérovou restauraci s přebalovacím pultem, 100% nekuřácké prostředí.

Ubytovaní hosté mají možnost využít slevu 10% ze vstupného do Aquaparku v Pasohlávkách.

HOTEL AURELIUS MIKULOV ubytování v hotelu

Cena ubytování zahrnuje i snídani. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, koupelnu se sprchovým koutem, televizi, fén. Možné zdarma objednat dětskou postýlku.

Recepce

15-19h

Gastronomie

Restaurace hotelu Aurelius se může pochlubit nevšedně řešeným interiérem, jehož součástí je i vinotéka. Celkový počet míst k sezení je 60.

Celá restaurace je nekuřácká s výjimkou venkovní zahrádky. V rámci pořádání různých kulturních nebo tematických akcí Vám náš šéfkuchař připraví vždy nějaké speciální menu.

Čepujeme pivo značky Pilsner Urqeull 12°, Kozel 11°. Dále si můžete vychutnat výbornou kávu Manuel, která je známá pro svou kvalitu. Bar také nabízí výběr vína, alkoholu i nealko nápojů.

Velkou výhodou restaurace je oddělená vyvýšená terasa umístěná uprostřed interiéru. Zde mohou hosté v klidu posedět u kávy nebo surfovat po internetu.

Okolí hotelu a Mikulov

Přímo z hotelu je výhled na Svatý kopeček, významné poutní a turistické místo. Vlastní centrum města Mikulova včetně zámku se nachází cca 500 m od hotelu. V okolí do 15 km lze navštívit - Lednicko-Valtický areál, Pálavu, Aquapark Pasohlávky, kde mají hosté slevu 10% ze vstupného, archeopark Pavlov, pro plavce zatopený lom u Mariánského Mlýna s průzračně čistou vodou a množství vinařských obcí Mikulovské oblasti. Okolí je protkáno sítí cyklostezek. Můžete zdarma využít uzamykatelnou místnost pro kola.

Rezervovat ubytování v HOTEL AURELIUS MIKULOV

Nejbližší ubytování v Mikulově a okolí

Ubytování Mikulov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah