BENE APARTMENT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Apartmán Bene je pohodlně zařízený byt v centru Prahy 1, jen 8 min chůze od Staroměstského náměstí.

Nabízí 2 oddělené ložnice s manželskou postelí, na apartmánu se tedy pohodlně vyspí 4 osoby. K dispozici je zařízený obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavená kuchyň s jídelním stolem. V koupelně se nachází vana, toaleta je oddělená. Tento útulný apartmán se nachází v centru města jen pár kroků od všech hlavních historických památek - na Staroměstské náměstí stačí projít pár malebných uliček, Václavské náměstí je 7 minut chůze. Pro milovníky nákupů je hned za rohem obchodní centrum Palladium či Obchodní dům Kotva. Nejbližší stanice metra je Náměstí Republiky. Vychutnejte si kouzlo historického centra Prahy! Poplatek za závěrečný úklid ve výši 40 € není v ceně ubytování.

BENE APARTMENT ubytování v hotelu

Nabízí 2 oddělené ložnice s manželskou postelí, na apartmánu se tedy pohodlně vyspí 4 osoby. K dispozici je zařízený obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavená kuchyň s jídelním stolem. V koupelně se nachází vana, toaleta je oddělená.

Gastronomie

Pro milovníky nákupů je hned za rohem obchodní centrum Palladium či Obchodní dům Kotva. Nejbližší stanice metra je Náměstí Republiky. Možností je samozřejmě spoustu restaurací a kaváren v blízkosti apartmánu.

Okolí hotelu a Praha

Tento útulný apartmán se nachází v centru města jen pár kroků od všech hlavních historických památek - na Staroměstské náměstí stačí projít pár malebných uliček, Václavské náměstí je 7 minut chůze.

Rezervovat ubytování v BENE APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah