ASTORIA HOTEL - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Astoria Hotel Praha je komfortní čtyřhvězdičkový hotel v centru Prahy. Disponuje 74 plně klimatizovanými dvoulůžkovými pokoji s vysokorychlostním připojením a Wi-Fi ve veřejných prosotrách. Parkování v garážích cca 20 m od hotelu za poplatek.

Astoria Hotel Praha je komfortní čtyřhvězdičkový hotel v centru Prahy. Hotel se nachází v klidné a velmi atraktivní části Starého Města, v pěší dostupnosti Staroměstského náměstí, Karlova mostu, Pražského hradu, Václavského náměstí. Je ideální pro individuální turistiku, ale právě tak je vyhledáván těmi, kdo mají v Praze obchodní jednání nebo cestují za jiným účelem. Astoria Hotel Praha disponuje 74 plně klimatizovanými dvoulůžkovými pokoji s vysokorychlostním připojením a Wi-Fi připojením ve veřejných prostorách na Internet zdarma. Nekuřácká hotelová restaurace nabízí jídla české i mezinárodní kuchyně. Hotel je snadno dostupný městskou dopravou. Pro hotelové hosty je k dispozici hlídané podzemní parkoviště.

ASTORIA HOTEL ubytování v hotelu

Hotel Astoria nabízí pohodlné ubytování v 74 příjemně zařízených, klimatizovaných pokojích včetně jednoho bezbariérového. Všechny pokoje – stejně jako ostatní interiéry hotelu – jsou provedeny v uklidňující kombinaci modré a vanilkové barvy a třešňového dřeva. Všechny pokoje jsou dvoulůžkové, některé s možností přistýlky. K dispozici jsou na vyžádání i dětské postýlky. Vybavení pokojů:
. klimatizace
. minibar
. trezor
. vysokorychlostní internet zdarma (VLAN)
. telefon s přímou volbou
. satelitní TV
. koupelna s WC, fén
. požární detektory

Rezervovat ubytování v ASTORIA HOTEL - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah