ANEST APARTMENT - Praha

Více o apartmánu

Popis ubytování

Anest Apartment je elegantní a útulný byt v historické části Vinohrady, která je vyhlášená svými vybranými restauracemi, kavárnami a bary.

Elegantní a útulný byt v historické části Vinohrady, která je vyhlášená svými vybranými restauracemi, kavárnami a bary. Nejbližší stanice metra je Jiřího z Poděbrad na lince A, která vede do centra města a na letiště. Je zde také skvělé tramvajové spojení na Václavské náměstí (stanice Muzeum). V docházkové vzdálenosti se nachází také známá Žižkovská televizní věž. Apartmán Anest se nachází v prvním patře budovy. Nabízí plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj s jídelním koutem pro 5 osob, velkou rozkládací pohovkou a TV, dále koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu. K dispozici je ložnice vybavená manželskou postelí s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou. Další pohodlná rozkládací pohovka je umístěna v obývacím pokoji. Byt disponuje trezorem. Poplatek za závěrečný úklid ve výši 45 € není v ceně ubytování.

ANEST APARTMENT ubytování v apartmánu

Apartmán Anest se nachází v prvním patře budovy. Nabízí plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj s jídelním koutem pro 5 osob, velkou rozkládací pohovkou a TV, dále koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu. K dispozici je ložnice vybavená manželskou postelí s rozkládací dvoulůžkovou pohovkou. Další pohodlná rozkládací pohovka je umístěna v obývacím pokoji. Byt disponuje trezorem.

Gastronomie

Anest Apartment se nachází v historické části Vinohrady, která je vyhlášená svými vybranými restauracemi, kavárnami a bary.

Rezervovat ubytování v ANEST APARTMENT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah