MODERN APARTMENT RIEGROVY SADY - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Modern Apartment Riegrovy sady se nachází v centru, v tiché a elegántní čtvrti – Vinohrady (Praha-2). Apartmány jsou vzdáleny 50 m od Riegrových sadů a 10 minut pěšky od Václavského náměstí. Apartmány se ideálně hodí pro rodiny, pro pobyt obchodních cestujících nebo manžele a páry.

Apartmány se nachází v centru města, v tiché a hezké čtvrti – Vinohrady (Praha-2) – vedle Riegrových sadů. Jde o exkluzivní a velice populární místo s bohatou historií. Již z dávných dob zde bydlela, a měla tuto čtvrť v oblibě, buržoazie. Tato lokalita je velmi atraktivní nejen kvůli bohaté historii, ale také proto, že zde není tak rušno, jako na Praze-1. Apartmány jsou ideálně umístěny pro výlety do všech části Prahy, a Vy nikdy nebudete příliš daleko od domu, ať pojedete kamkoli! V okolí jsou k dispozici výborné restaurace а kluby.

Byt se nachází ve 4. patře starobylého domu s výtahem. Okna bytu vedou do zeleného, tichého, uzavřeného z ulice dvorku. Byt 2+kk se skládá z: obývacího pokoje, kuchyně (plně vybavená), koupelny, ložnice, chodby a prádelny. Apartmány se ideálně hodí pro rodiny, pro pobyt obchodních cestujících nebo manžele a páry.

MODERN APARTMENT RIEGROVY SADY ubytování v apartmánu

Plocha apartmánů činí 56 m2. Obývací pokoj + kuchyň: rozkládací dvoumístní pohovka – 150×200 cm, LCD TV, kabelové TV, vysokorychlostní Wi-Fi. Ložnice: dvoumistní postel – 180×200 cm, skříň, křeslo, psací stůl. Kuchyň je plně zařizená: sklokeramická deska na vaření, mikrovlnná trouba, chladnička, lednička, kávovar, rychlovarná konvice, elektrický mlýnek na maso, toustovač, lžíce, vidlice, nože, hrnce, nádobí, pánve atd. Koupelna: koupelna, bidet, vysoušeč vlasů, sprchový gel, odsávač pachů. Prádelna: pračka, žehlička, žehlící deska, sušička. Chodba: skříň se zrcadly, trezor. Topení / teplá voda jsou autonomní. V apartmánech jsou zdarma: ložní prádlo, čisté ručníky, několik druhů čaje, káva, cukr, sůl, pepř, toaletní papír, prací prášek, mycí prostředky, trezor. Uklid bytu před a po nastěhování.

Recepce

Čas příjezdu: od 14:00 do 21:00 hodin
Čas odjezdu: do 11:00 hodin

Změna času odjezdu nebo příjezdu je možná po předběžné domluvě.

Z důvodu, že apartmány nemají recepci, prosím upozorňovat o změnách času nastěhování s předstihem.

Gastronomie

Vedle apartmánů se nachází restaurace s českou a mezinárodní kuchyní: korejská, japonská, čínská, řecká, italská. Pivnice „U Sadu“, která se nahází 350 m od apartmánů, nabízí pivo ze malých pivovarů a je otevřena do 04:00. Vedle jsou také kavárny s domácím pečivem. Každou středu, čtvrtek, pátek a sobotu na náměstí Jiřího z Poděbrad (5 minut pěšky od domu) se koná farmářský trh – zde je možné nakoupit čerstvé české ovoce, zeleninu, mléčné a masové výrobky, domácí pečivo, med, ořechy a další.

Okolí apartmánu a Praha

Riegrovy sady jsou jedným z nejpohlednějších koutků Prahy. V Riegrových sadech byla otevřena první pražská botanická zahrada a původně byla přístupná pouze vyvoleným osobnostem. Zde se procházel Mozart a mluvil o tomto parku jako o klenotu. Na začátku 20. století zde začali sídlit vážené občané – profesoři, umělci, skladatelé atd. Bylo to oblíbené místo pražské bohémy. Riegrovy sady se nachází v nadmořské výšce 170 m a odkrývá se z nich výhled na centr Prahy: na Pražský hrad, Hradčany a Petřiny; na chrámy a kostel. V horní části parku se nachází „Riegrovy Sady Beer Garden“. Pobliž se nachází Rajská zahrada – je to rozkošný park, kde je mnoho sportovních objektů: tenisové kurty fotbalové hřiště a relaxační centrum. To všechno se nachází ve vzdalenosti 50-100 m od apartmánů.

Vedle apartmánů se nachází: Kostel Nejsvětějšího Srdce Páně, Žižkovská věž (je možné vystoupat do výšky 93 m a sedíc v restaurace kochat se krásným výhledem na Prahu), divadlo „Na Vinohradech“, chrám sv. Ludmily, divadlo Evy Hruškové a Jana Přeučila, výstavní a prodejní & . 34; Pavilon& . 34; a další a další pozoruhodnosti. Nákupní centrum & . 34; Flóra& . 34; , pošta a lekárny jsou vzdáleny jednu zastávku tramvajem či metrem.

Rezervovat ubytování v MODERN APARTMENT RIEGROVY SADY - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah