REZIDENCE GRAND SUITES - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Residence GrandLuxus v centru Špindlerova MlýnaPřepychová Residence Grand je spojená s nejlepším českým horským střediskem a majestátnými vrcholky Krkonoš. Restaurace, wellness, ski areály, adrenalinové atrakce i horské túry, to vše budete mít při ruce.

Komfortní ubytování pro rodiny s dětmi

Chcete pro svou rodinu vždy jen to nejlepší? Potrpíte si na vysoký standard? Residence Grand splní veškeré vaše požadavky! 6 luxusně zařízených apartmánů o velikosti 2kk a 3kk v architektonicky zajímavé budově s plně vybavenou kuchyňkou a moderním interiérem přímo láká k báječné dovolené.

Ke každému apartmánu patří zabezpečená kóje pro úschovu lyží a kol a 1 garážové stání. Součástí ubytovacího komplexu je oblíbená stylová restaurace V Uličce s venkovní terasou, kam můžete zajít na pořádný dlabanec a relaxační wellness centrum. Dopřejte si luxusní dovolenou v Krkonoších, hýčkejte všechny svoje smysly.

REZIDENCE GRAND SUITES ubytování v apartmánu

Moderní apartmány s balkónem nebo terasou

Sháníte luxusní ubytování pro svou rodinu? Potrpíme si na vlastní domácí stravu nebo prostě jen chcete mít možnost kuchyňského zázemí? Apartmány v Residenci Grand jsou pro vás to pravé! Moderní interiér, plně vybavená kuchyň a koupelna, free wifi, televize a v neposlední řadě prostorná terasa nebo balkón, kde můžete čerpat energii ze slunečních paprsků kdykoliv vás napadne. Co víc si můžete přát?

Recepce

Recepce má otevřeno denně 08:00 - 20:00

Gastronomie

K ubytování lze objednat snídani a večeři. V apartmánech jsou plně vybavené kuchyňské kouty s možností vlastního vaření. V okolí se nachází několik restaurací.

Okolí apartmánu a Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn je významným turistickým a lyžařským střediskem. V zimních měsících je tu v provozu několik lyžařských areálu se sjezdovkami všech úrovní. V letních měsících se zde lze věnovat turistice a cyklistice, navštívit můžete také aquapark, bobovou dráhu nebo lanové centrum.

Rezervovat ubytování v REZIDENCE GRAND SUITES - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah