HOTEL LOMNICE - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Lomnice se nachází v samém centru Špindlerova Mlýna v nejznámějším horském středisku v České Republice.

Hotel Lomnice je umístěn 400 m od sedačkové lanovky ve Svatém Petru. Svoji polohou je ideální jak pro zimní dovolené na lyžích, tak i pro turistické a cyklistické výlety. V těsné blízkosti hotelu najdou naši hosté poštu, obchody, půjčovny lyží a horských kol. U hotelu je parkoviště (poplatek za parkování je 100Kč/noc/vozidlo), bankomat. Ski bus staví přímo u parkoviště hotelu. Do cíle Vás odveze zdarma. Hotelová restaurace nabízí nevšední gurmánský zážitek. Možnost nahlédnout kuchařům pod pokličku máte právě v naší open kitchen. Dále nabízíme 10% slevu na wellness, masážní služby a vstup pro děti do 9 let s hlídáním do vnitřního dětského hřiště vše v našem partnerském hotelu Jelínek (asi 150 m)

HOTEL LOMNICE ubytování v hotelu

Ubytování je poskytováno ve 2 a 3 lůžkových pokojích. Je taky k dispozici i apartmá a apartmá s kuchyni. Pro detail ohledně ceny a možnosti ubytování v apartmá prosím kontaktujte nás emailem na V celé budově hotelu je k dispozici Wi-fi připojení zdarma. Každý pokoj je vybaven sprchou a toaletou.

Recepce

10:00 - 22:00

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn je jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších středisek zimních sportů v České republice. Špindlerův Mlýn má ideální podmínky pro zimní sporty. Lyžařské a běžecké tratě jsou v provozu až 5 měsíců v roce. Profesionálně upravované sjezdové tratě různého druhu obtížnosti jsou v celkové délce 25 km. Celkem 14 lanovek a vleků zajišťují přepravní kapacitu 17 500 lyžařů za hodinu. S jedním skipasem je možno lyžovat na více jak 25 km upravených sjezdovkách na 4 různých lyžařských resortech (Svatý Petr, Medvědín, Horní Mísečky, Labská). Většina sjezdovek je v případě nižší sněhové pokrývky uměle zasněžována. Špindlerův Mlýn nabízí mnoho atrakcí i v letní sezóně. V letních měsících jsou ideální podmínky pro pěší turistiku a horská kola.

Rezervovat ubytování v HOTEL LOMNICE - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah