APARTMÁN JESTŘÁB - Janské Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Jestřáb se nachází v krásné horské přírodě Krkonoš v lázeňském městě v Janských Lázních, 90 metrů od lyžařského vleku – kabinky na Černou Horu.

V našem apartmánu pro čtyři až pět osob najdete dvě příjemné a útulné ložnice. V jedné se nachází manželská postel a TV, ve druhé 2 samostatná lůžka. Součástí apartmánu je obývací pokoj s televizí a rozkládacím gaučem. Apartmán nabízí navíc možnost vlastního stravování. Ubytování je bez stravy. Hostům nabízíme možnost přípravy vlastních pokrmů nebo stravování v restauracích vzdálených jen pár kroků (20 až 200 metrů). Apartmán má dostatek úložných prostor. Wi-Fi zdarma. Objekt i apartmán jsou nekuřácké. Z důvodu zachování klidného prostředí není povolen vstup domácím mazlíčkům. Apartmán se nachází v třetím patře, které je dostupné až z garáže výtahem. Lyžárna se nachází v 1. patře a je vybavena vlastní uzamykatelnou kójí s vyhříváním na boty, odkud se jde k lyžařskému vleku – kabince.

APARTMÁN JESTŘÁB ubytování v apartmánu

Větší pokoj je vybaven manželskou postelí a TV, menší dvěma jednolůžkovými postelemi.

Gastronomie

Plně vybavená kuchyň včetně jídelního kouta disponuje kompaktní troubou s mikrovlnkou v 1, indukční varnou deskou, lednicí, rychlovarnou konvicí, topinkovačem a dalším kuchyňským vybavením včetně základního vybavení koření.

Okolí apartmánu a Janské Lázně

Do centra lázeňského města dojdete za 5 minut a najdete zde i autobusovou zastávku. Vlakové nádraží ve Svobodě nad Úpou je 4,5 km daleko. Nákupní možnosti v centru či v Trutnově 15 minut jízdy autem. Toto ubytování se nachází na jednom z nejlepších míst v Janských Lázních!

Hned vedle ubytování najdete dolní stanici lanovky skiareálu SkiResort Černá hora – Pec vybaveného nejen vleky, ale i kabinkovou lanovkou nebo vyhřívanou šestisedačkovou lanovkou s bublinou. Kromě lyžování je možné navštívit i Stezku korunami stromů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN JESTŘÁB - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah