KOZEL 2 - Janské Lázně

Více o pensionu

Popis ubytování

Apartmán se nachází v přízemí bytového domu v Janských Lázních u dolní stanice lanové dráhy na Černou horu. Je moderně zařízený s kompletní výbavou 
a je vhodný pro 4 - 5 osob. Vhodné pro rodiny s dětmi.

Janské Lázně Horské město Janské Lázně, významné rekreační, turistické a sportovní centrum Krkonoš, leží na území Krkonošského národního parku na úpatí Černé hory. Janské Lázně nejsou rájem jen pro ty, kdo chtějí odpočívat v lázních, ale i pro milovníky sportů všeho druhu. V zimě na vás čekají lyžařské tratě skiareálu Černá hora s možností nočního lyžování, sáňkařská dráha a upravované značené trasy krkonošské magistrály. Od jara do podzimu se můžete vydat na výlet po cyklistické naučné stezce anebo prozkoumávat Černohorské rašeliniště, najdete i lanový park s Baby parkem, který je určený dětem s výškou od 100 do 140 cm. Navštívit také můžete nově vybudouvanou stezku v korunách stromu která je od apartmánu vzdálena necelý 1 km.
Součástí apartmánu je parkovací stání č. 8 před budovou a v garážích je uzamykatelná místnost pro uložení sportovního vybavení.

KOZEL 2 ubytování v pensionu

V apartmánu je ložnice, kuchyň s myčkou, posezení, TV s plochou obrazovkou a koupelna se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici. Wifi a parkování zdarma.

Rezervovat ubytování v KOZEL 2 - Janské Lázně

Nejbližší ubytování v Janských Lázních a okolí

Ubytování Janské Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah