PENZION U SOCHORŮ - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Sochorů nabízí ubytování v Peci pod Sněžkou v bezprostřední blízkosti sjezdovek.

Penzion U Sochorů se nachází v centrální, přesto klidné části v Peci pod Sněžkou. Nabízí ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích a apartmánu. Apartmán má vlastní kuchyňku a obývací místnost. Součástí penzionu je společná vybavená kuchyňka a venkovní posezení s grilem. Parkování přímo u penzionu. Wifi připojení k internetu zdarma.

PENZION U SOCHORŮ ubytování v pensionu

K dispozici je pětilůžkový apartmán se dvěma ložnicemi, koupelnou, zařízenou kuchyňkou, obývací místností s TV. . Dále jsou k ubytování nabízeny dvoulůžkové a třílůžkové pokoje (jeden třílůžkový pokoj s přistýlkou). Pokoje jsou vybaveny jednoduše, každý je zařízen vlastní koupelnou se sprchou a WC. Všechny pokoje mají společnou kuchyňku.

Wiffi je v celém penzionu zdarma.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici společnou zařízenou kuchyňku. Restaurace i obchod s potravinami jsou v docházkové vzdálenosti od penzionu.

Okolí pensionu a Pec pod Sněžkou

V okolí lze provozovat převážně turistiku a cyklistiku. Penzion je na klidném místě u lesa a přitom v dostupné vzdálenosti od centra/400m/ Za výlet jistě stojí naše nejvyšší hora Sněžka (cca 8 km). Penzion se nachází v bezprostřední blízkosti lyžařského vleku. Pec pod Sněžkou je vyhledávaným lyžařským střediskem, v provozu je zde několik sjezdovek různých náročností, dále Relaxpark - zábava pro celou rodinu a několik wellness center.

200m od penzionu je velké dětské hřiště s prolézačkami, hřiště na tenis a beach volejbal.

Rezervovat ubytování v PENZION U SOCHORŮ - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah