PENZION A+A - Pec pod Sněžkou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Penzion A+A na Velké pláni v Peci pod Sněžkou nabízí pohodové celoroční ubytování v Krkonoších pro Vaši zimní či letní dovolenou, firemní akce nebo pro jiné rodinné či společenské příležitosti.

Horská chata – penzion A+A nabízí kvalitní ubytování a stravování v centru Pece pod Sněžkou v přímém sousedství cca 400 m dlouhé sjezdové tratě, se snadnou dostupností k hlavnímu lyžařskému areálu Ski Pec, jako i dalších atraktivních nabídek pro návštěvníky. To vše s mimořádně poutavým výhledem na okolí tohoto střediska cestovního ruchu a zimních sportů.

V penzionu se nachází restaurace s barem a klubovou místností, letní a zimní terasa, možnost ubytování psů (vychovaných a poslušných). K dispozici je internet a pro ubytované také možnost celoročního parkování osobních vozů přímo u objektu horské chaty - penzionu.

PENZION A+A ubytování v chatě

Horská chata – penzion A+A nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky nebo v apartmánech. Pokoje a apartmány jsou vybaveny kompletním sociálním zázemím. Celková kapacita je 35 osob (2 dvoulůžkové, 3 třílůžkové, 1 čtyřlůžkový 3 apartmány pro 2 + 2 osoby, 1 apartmán pro 2 + 4 osoby).

Gastronomie

V ceně ubytování je snídaně formou bufetu.

Okolí chaty a Pec pod Sněžkou

V Peci pod Sněžkou si přijdou na své nejen milovníci sjezdového lyžování a běžkaři, ale od května až do konce podzimu také vyznavači nenáročných vycházek po okolí, ale i vysokohorské turistiky. Dětem a vyznavačům lehce adrenalinových sportů jsou přímo v Peci dostupné další atrakce.

Rezervovat ubytování v PENZION A+A - Pec pod Sněžkou

Nejbližší ubytování v Peci pod Sněžkou a okolí

Ubytování Pec pod Sněžkou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah