APARTMÁN U CHLUPÁČE - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán U Chlupáče nabízí ubytování v Harrachově.

Apartmán U Chlupáče se nachází v Harrachově a nabízí ubytování v plně zařízeném apartmánu s kapacitou 6 osob. K dispozici je plně vybavená kuchyně, obývací část s rozkládací pohovkou, TV a ložnice s manželskou a patrovou postelí. Parkování přímo u apartmánu, wifi připojení k internetu za poplatek.

APARTMÁN U CHLUPÁČE ubytování v apartmánu

Apartmán s celkovou kapacitou 6 lůžek se skládá z ložnice s manželskou postelí a palandou, obývací části s rozkládací sedačkou, TV, kuchyně s lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, kávovarem a dvouplotýnkovým vařičem a z koupelny se sprchovým koutem a WC. Z apartmánu je přístup na balkon s posezením.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně zařízenou kuchyni, obchod s potravinami se nachází 200 m od ubytování, stejně jako nejbližší restaurace, kterých je v okolí hned několik.

Okolí apartmánu a Harrachov

Apartmán se nachází v blízkosti centra Harrachova, který je velmi oblíbeným turistickým cílem hlavně během zimní sezóny, kdy je zde v provozu hned několik lyžařských areálů. Nejbližší se nachází pouhých 500 m od objektu. Běžkařiocení upravovaný běžecký areál, navštívit můžete také skokanské můstky nebo bobovou dráhu. V letní sezóně oceníte množství turistických a cyklistických tras v okolí, oblíbenými cíly výletů jsou např. Mumlavské vodopády nebo Čertova hora. Přímo v Harrachově najdete veškerou občanskou vybavenost, obchody, restaurace, muzeum skla, koupaliště i wellness centrum. Ze široké nabídky rekreačního i sportovního vyžití si tu vybere každý.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U CHLUPÁČE - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah