PENSION VENUS - Harrachov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension Venus Harrachov sídlí v klidné části Harrachova, pouze 5 minut chůze od centra města. Pohodlné celoroční ubytování je vhodné pro jednotlivé turisty, skupiny i rodiny s dětmi.

Pension Venus Harrachov sídlí v klidné části Harrachova, pouze 5 minut chůze od centra města. Pohodlné ubytování je pro hosty všech věkových kategorií připraveno v 11 útulně zařízených dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Hosté se mohou těšit nejen na hezkou zahradu s posezením a antukový tenisový kurt, ale také na solarium a saunu. Nechybí ideální prostory pro různé firemní a rodinné akce či úschovna kol. Řidiči jistě uvítají možnost parkování zdarma na uzamykatelném parkovišti.

PENSION VENUS ubytování v pensionu

Nekuřácký pension nabízí svým hostům pohodlné ubytování ve čtyřlůžkových pokojích se dvěma ložnicemi vhodné pro rodiny s dětmi, dvoulůžkových a třílůžkových pokojích. Pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Dále disponuj pohodlným nábytkem, televizí se satelitním příjmem a bezplatným bezdrátovým připojením k internetu.

Recepce

9-11hod

Gastronomie

V přízemí penzionu se nachází restaurace, kavárna a společenská místnost. Pochutnáte si na pokrmech české i mezinárodní kuchyně. Alkoholické i nealkoholické nápoje můžete vychutnat také v příjemném baru.

Okolí pensionu a Harrachov

Pension se nachází v Harrachově, Nový svět, v okrese Semily. Je umístěn v klidné části Klondajk, jen 300 metrů od centra města. Harrachov je vyhlášeným centrem turistiky a zimních sportů. Celé území je protkáno množstvím turistických a cyklistických tras, kilometry upravovaných lyžařských stop a sjezdových tratí všech stupňů náročnosti. Hlavní dominantu města tvoří silueta mamutího skokanského můstku na pozadí Čertovy hory.

Rezervovat ubytování v PENSION VENUS - Harrachov

Nejbližší ubytování v Harrachově a okolí

Ubytování Harrachov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah